Author Topic: Update  (Read 4796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

justin1278

  • Guest
Update
« on: November 04, 2005, 12:48:51 AM »
When avast tries to update automaticle i get a red window with the message saying the package is broken. What is wrong?

Online DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86650
  • No support PMs thanks
Re: Update
« Reply #1 on: November 04, 2005, 01:02:38 AM »
Sorry, don't know, couldn't resist it ;D

Have you tried an avast repair?
Add Remove programs, select 'avast! Anti-Virus,' click the Change/Remove button and scroll down to Repair, click next and follow. You need to be on-line to do this.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.5.6015 (build 22.5.7263.730) UI 1.0.711/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

justin1278

  • Guest
Re: Update
« Reply #2 on: November 04, 2005, 01:32:57 AM »
yes i have and it has not helped

justin1278

  • Guest
Re: Update
« Reply #3 on: November 04, 2005, 01:43:42 AM »
did a complete uninstall rebooted re installed and rebooted

Problem Solved!

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Update
« Reply #4 on: November 04, 2005, 01:58:37 AM »
When avast tries to update automaticle i get a red window with the message saying the package is broken. What is wrong?
Were you referring to boot time or not? I mean, the update does not work just after logon or in any time...
The best things in life are free.

justin1278

  • Guest
Re: Update
« Reply #5 on: November 04, 2005, 03:15:24 AM »
when it checked for an update automatilcally it had an error but if i did it manually it worked fine.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Update
« Reply #6 on: November 04, 2005, 03:41:42 AM »
when it checked for an update automatilcally it had an error but if i did it manually it worked fine.
Again, after logon or in any time, in any automated attempt to update?
The best things in life are free.

justin1278

  • Guest
Re: Update
« Reply #7 on: November 05, 2005, 01:48:25 AM »
yes it did attempt to update but then i got the error message.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Update
« Reply #8 on: November 05, 2005, 02:05:43 AM »
yes it did attempt to update but then i got the error message.
So, it was a manual update that fails... strange...
Did you allow avast.setup to connect the internet into your firewall settings?
The best things in life are free.

justin1278

  • Guest
Re: Update
« Reply #9 on: November 05, 2005, 02:26:25 AM »
Quote
So, it was a manual update that fails... strange...
Did you allow avast.setup to connect the internet into your firewall settings?



No it was the automatic update that failed the manual worked fine. Yes everything for avast is set to allow with my firewall. I was also using the Pre Release maybe it was a glitch i experienced.
« Last Edit: November 05, 2005, 02:30:42 AM by justin1278 »

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67241
Re: Update
« Reply #10 on: November 05, 2005, 03:36:33 AM »
No it was the automatic update that failed the manual worked fine.

Did you check your Update (Connections) tab of settings?
The best things in life are free.

justin1278

  • Guest
Re: Update
« Reply #11 on: November 05, 2005, 05:03:19 AM »
yes everything was set like it was supposed to be.