Author Topic: E-mail w/attachment fails  (Read 2126 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Chile_Head

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
E-mail w/attachment fails
« on: September 18, 2005, 11:44:50 PM »
Although I have successfully sent attachments to my family earlier I have not been able to since installing avast! and I believe the error is anti-virus related.  I have de-selected the "Scan outbound mail" option but that does not solve the problem.  I can receive e-mail with attachments and all regular e-mail, inbound and outbound messages, without difficulty.  Where should I look next?  Any help is most gratefully received.

Ken Bland

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67247
Re: E-mail w/attachment fails
« Reply #1 on: September 19, 2005, 02:51:01 AM »
Chile, welcome.
Do you have Windows Xp?
Which are the attachment files extension?
Do you use a firewall? Which one?
The best things in life are free.

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 85787
  • No support PMs thanks
Re: E-mail w/attachment fails
« Reply #2 on: September 19, 2005, 03:44:33 PM »
Quote
Although I have successfully sent attachments to my family earlier I have not been able to since installing avast! and I believe the error is anti-virus related.
Can you say what the error is that you are receiving?

What email program are you using?

I suspect it may be a timeout delay warning? if so can you try extending the timeout delay in your email program.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.8.2487 (build 21.8.6586.697) UI 1.0.666/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security