Author Topic: Grime Fighter loading ........... and loading  (Read 1829 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stevekey_802@yahoo.com.au

  • Guest
Grime Fighter loading ........... and loading
« on: January 21, 2015, 04:00:58 AM »
Hi Grime Fighter Community,

I am re-posting this topic as I placed it in the incorrect forum.

I am running Windows 8.1 on a Lenovo G4000s Laptop.  I have used Grime Fighter a few times and to date my computer is running really well.  When I try to run Grime Fighter from the Avast Dash Board it simply keeps loading .... and loading with no end in sight.

Do I have something Hi-Jacking the program?  Do I need to re-install? 

Cheers,
Steve

Offline Davidek

  • Avast team
  • Poster
  • *
  • Posts: 405
Re: Grime Fighter loading ........... and loading
« Reply #1 on: January 21, 2015, 03:56:20 PM »
Hi Steve,

We are checking now to see if there is some bug that is causing this.  Will post back as soon as I have more info.

Best regards,

Davidek

stevekey_802@yahoo.com.au

  • Guest
Re: Grime Fighter loading ........... and loading
« Reply #2 on: January 21, 2015, 11:57:58 PM »
Please let me know if you need any more information.

Cheers,
Steve

Offline Davidek

  • Avast team
  • Poster
  • *
  • Posts: 405
Re: Grime Fighter loading ........... and loading
« Reply #3 on: January 22, 2015, 11:51:49 AM »
Hi Steve,

What would help greatly is a screenshot of the screen that is stuck on loading..sorry, should have asked for that yesterday.

Many thanks,

David

stevekey_802@yahoo.com.au

  • Guest
Re: Grime Fighter loading ........... and loading
« Reply #4 on: January 23, 2015, 07:30:13 AM »
Here is the screen shot but guess what?  It is loading now.  This problem has existed up until today.  Something has clearly changed ...... for the better ;-)

Cheers and thanks for you help anyhow.

Steve