Author Topic: my.avast.com won't open any listed devices  (Read 17086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tabletmaster

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
my.avast.com won't open any listed devices
« on: February 03, 2015, 09:56:36 PM »
I am signed in on my.avast.com and I can't open any of my devices.  For example if I click on my device TAB-003 I just get

"We are sorry, but detailed information for device TAB-003 is currently not available"

The same sort of thing happens with any of the other devices as well.  This has been going on for a couple of days now.  I've tried rebooting, logging out, different browsers, nothing helps.  A call to the support phone number resulted in being told that since this involves tablets I would need to submit a ticket.  A few attempts to submit support tickets just left me with the same ticket page after I clicked 'Submit' with no sign that anything was actually submitted . . .

Offline TomasP

  • Avast team
  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #1 on: February 10, 2015, 11:28:33 AM »
Hi, sorry for the inconvenience. This may have happened by a temporary service unavailability. This shouldn't persist anymore...
btw: We plan to avoid such errors in the next version.

Offline OndraM

  • Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 145
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #2 on: February 23, 2015, 02:06:58 PM »
How many devices do you have connected to your account?

Offline Richard Mansell

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #3 on: April 20, 2015, 04:27:26 PM »
I have the same issue, whenever I try to go to any of the registered devices, I get the message "We are sorry, but detailed information for device <name> is currently not available.".
The account has about 170 devices and I need to administer and delete some of them because some are no longer in operation.

Regards
Richard Mansell.

Offline jamesmeah

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #4 on: April 25, 2015, 05:06:31 PM »
Getting 502 bad gateway error when trying to go to account login page can anybody help

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 79176
  • No support PMs thanks
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #5 on: April 25, 2015, 06:03:39 PM »
Still inaccessible.

Hopefully this will be a temporary issue.
Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ WinXP ProSP3/ avast! free 17.8.2318/ Outpost Firewall Pro9.3/ Firefox 52.4.0 ESR, uBlock Origin, RequestPolicy/ MailWasher Pro7.8.0/ DropMyRights/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security

Offline tabletmaster

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #6 on: July 24, 2015, 05:20:00 PM »
This is happening again.  Any/all of the 80+ devices.

Offline tabletmaster

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #7 on: July 24, 2015, 05:27:10 PM »
Logging out and back in again (about 5 times) cleared this issue.

Offline cootmaster1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #8 on: March 27, 2016, 07:48:58 PM »
im getting same thing  and its march  27 '16  easter i can see anything ideas

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 79176
  • No support PMs thanks
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #9 on: March 27, 2016, 08:02:20 PM »
im getting same thing  and its march  27 '16  easter i can see anything ideas

Tagging on to a very old topic (9 months) is great as lots of things change and this was resolved since then.

Whilst I have nowhere near the number of devices, details are available for them.

Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ WinXP ProSP3/ avast! free 17.8.2318/ Outpost Firewall Pro9.3/ Firefox 52.4.0 ESR, uBlock Origin, RequestPolicy/ MailWasher Pro7.8.0/ DropMyRights/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security

Offline brook.glyn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #10 on: June 18, 2016, 07:59:33 PM »
I am signed in on my.avast.com and I can't open any of my devices.  I just get

"We are sorry, but detailed information for device xxxxx  is currently not available"

Offline NoRootNoHoney

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #11 on: September 11, 2016, 11:25:10 PM »
same here

Offline Salvator

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #12 on: October 05, 2016, 04:25:52 PM »
 I have the same problem. I have got the message when I select my device "DETAILED INFORMATION FOR DEVICE LG-D855 IS CURRENTLY NOT AVAILABLE"

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31485
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #13 on: October 05, 2016, 04:35:29 PM »
Try it again later.

Offline Michael987

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: my.avast.com won't open any listed devices
« Reply #14 on: October 11, 2016, 10:04:35 PM »
I have this same problem. Can't see details of one of my device. please advise?