Author Topic: SecureLine does not connect with servers  (Read 3339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

REDACTED

  • Guest
SecureLine does not connect with servers
« on: February 06, 2015, 08:16:49 PM »
Hello,

my avast secureline does not connect to any server. Here is the log file:

Fri Feb 06 19:14:02 2015 --- SecureLine driver is installed
Fri Feb 06 19:14:02 2015 --- StateConnecting
Fri Feb 06 19:14:02 2015 --- slw-dal
Fri Feb 06 19:14:02 2015 --- OVPN: OpenVPN 2.3_git Windows-MSVC [SSL (OpenSSL)] [LZO] [PKCS11] [eurephia] [IPv6] built on Sep 16 2013
Fri Feb 06 19:14:02 2015 --- OVPN: UDPv4 link local: [undef]
Fri Feb 06 19:14:02 2015 --- OVPN: UDPv4 link remote: [AF_INET]67.228.177.241:1194
Fri Feb 06 19:14:03 2015 --- OVPN: WARNING: this configuration may cache passwords in memory -- use the auth-nocache option to prevent this
Fri Feb 06 19:14:06 2015 --- OVPN: [dal05.ff.avast.com] Peer Connection Initiated with [AF_INET]67.228.177.241:1194
Fri Feb 06 19:14:09 2015 --- OVPN: do_ifconfig, tt->ipv6=0, tt->did_ifconfig_ipv6_setup=0
Fri Feb 06 19:14:09 2015 --- OVPN: open_tun, tt->ipv6=0
Fri Feb 06 19:14:09 2015 --- OVPN: All TAP-Windows adapters on this system are currently in use.
Fri Feb 06 19:14:09 2015 --- OVPN: Exiting due to fatal error
Fri Feb 06 19:14:09 2015 --- Disconnect requested.
Fri Feb 06 19:14:09 2015 --- Disconnect request processed, shutdown event was set.
Fri Feb 06 19:14:10 2015 --- ErrorUnknownConnectionError
Fri Feb 06 19:14:10 2015 --- StateDisconnecting
Fri Feb 06 19:14:10 2015 --- StateReady/StateDisconnected
----------------------------------------------------------------------

Can you help me please? Please answer in german or english. Thanks

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31130
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: SecureLine does not connect with servers
« Reply #1 on: February 07, 2015, 12:08:04 AM »
Try this:
- Control Panel > Network Connections.
- If you see a disabled network connection that was added by the TAP installer (Local Area Connection 3 or some such), right click it, click enable.

REDACTED

  • Guest
Re: SecureLine does not connect with servers
« Reply #2 on: February 07, 2015, 08:05:14 AM »
Hi,

see attachment... I dont have the option :(

best regards

REDACTED

  • Guest
Re: SecureLine does not connect with servers
« Reply #3 on: February 07, 2015, 08:11:39 AM »
I needed a restart. After that i works.

Problem solved.

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31130
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: SecureLine does not connect with servers
« Reply #4 on: February 07, 2015, 03:57:50 PM »
Always good to hear a problem is solved.
Please put [SOLVED] behind the subject so others will know it is solved.