Author Topic: AIS utorrent block by default  (Read 2953 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

REDACTED

  • Guest
AIS utorrent block by default
« on: March 29, 2015, 09:23:28 PM »
Using AIS 2015.10.2.2215, and even though all Utorrent (3.4.2) actions was allowed in AIS firewall, last is still blocking torrent!!
If I turn down AIS wall, Utorrent works just perfectly.

So my question is whether Avast doesn't support of using Utorrent on Windows 7?
If it is, advice me how to fix this problem, because using AIS with firewall down makes it no difference with Free version
Thank you. 

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76039
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

REDACTED

  • Guest
Re: AIS utorrent block by default
« Reply #2 on: April 04, 2015, 07:24:43 PM »
Creating rules in my case leads nowhere. Utorrent is still blocked!
Can you suggest other solution?
Am I the one with such problem?

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76039
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: AIS utorrent block by default
« Reply #3 on: April 04, 2015, 07:26:49 PM »
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

REDACTED

  • Guest
Re: AIS utorrent block by default
« Reply #4 on: April 28, 2015, 09:48:44 PM »
Problem was solved by totally uninstalling Avast and installing it clear again.
Even though, utorrent showing alert sign, but dht is connecting. Will monitor further on if it's working fine.

In my case, it could have been caused by upgrading from Avast free version to AIS.
Some modules probably upgraded incorrectly.