Author Topic: AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)  (Read 83436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

REDACTED

  • Guest
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #120 on: July 07, 2015, 03:07:13 PM »
@GTX66

Your screenshot shows no bug to me. I hope you still know, that this RC is a BETA. And within it there is 'Cleanup'.
Why didn't you go ahead to 'Resolve all'? At the end of the 'BETA', 'Cleanup' will be out of 'SmartScan'! So you need a licence then and have to pay for it.
 ;)
HDW

Is English your primary Language? If you read my post , I do not have The Cleaner Installed!

Quote
I do not even have The Cleaner installed. I understand tha this haneffect on the smart scan ( Hope) but this should have been fixed by now.

If this is not a Bug then tell me what it is? As posted the prior release which was NOT a RC did not have this.

REDACTED

  • Guest
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #121 on: July 07, 2015, 03:47:15 PM »

1. Is English your primary Language?
2. If you read my post , I do not have The Cleaner Installed!
3. If this is not a Bug then tell me what it is? As posted the prior release which was NOT a RC did not have this.

1. There are some primary languages since I went to school.
2. I did and your screenshot shows, that you have 'Cleanup' installed (automatically, for you did no 'user defined' installation where you could untick 'Cleanup'!).
3. '10.3.' is a brand new devellopment ('In memory of Jan Koubek') and much better than '10.2.'!

If you need further informations, please ask the Devs.

HDW

REDACTED

  • Guest
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #122 on: July 07, 2015, 03:51:16 PM »



1. Is English your primary Language?
2. If you read my post , I do not have The Cleaner Installed!
3. If this is not a Bug then tell me what it is? As posted the prior release which was NOT a RC did not have this.

1. There are some primary languages since I went to school.
2. I did and your screenshot shows, that you have 'Cleanup' installed (automatically, for you did no 'user defined' installation where you could untick 'Cleanup'!).
3. '10.3.' is a brand new devellopment ('In memory of Jan Koubek') and much better than '10.2.'!

If you need further informations, please ask the Devs.

HDW

No it is NOT installed see the image below:



If you see a check mark then you also need your vision tested.

Offline bob3160

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 47569
  • 62 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #123 on: July 07, 2015, 03:53:39 PM »
@GTX66
Let's stay civil. :)
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 11 Pro v21H2 64bit, 16 Gig Ram, 1TB SSD, Avast Free 22.5, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq -- My Online Activity https://

Offline MartinZ

  • Moderator
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 1062
  • Product Manager
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #124 on: July 07, 2015, 05:09:55 PM »
Hi GTX66,

I tried it on my machine and wasn't able to reproduce. Can you please try to switch off the Cleanup in Settings->Tools?

Martin

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 87080
  • No support PMs thanks
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #125 on: July 07, 2015, 06:06:27 PM »
Hi GTX66,

I tried it on my machine and wasn't able to reproduce. Can you please try to switch off the Cleanup in Settings->Tools?

Martin

Martin, check my post https://forum.avast.com/index.php?topic=172345.msg1230189#msg1230189, whilst I can't reproduce the error of gtx66 - I do have an anomaly.

Where the image attached in my post link above shows (from running a Smart Scan) that my PC performance has been optimized, now presumably that would mean that cleanup has run (?) yet there is no cleanup entry in the avastUI > Settings > Tools.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.10.6038 (build 22.10.7633.734) UI 1.0.733/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

REDACTED

  • Guest
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #126 on: July 07, 2015, 10:20:09 PM »

Try to help a little bit.
 ;)
HDW

Offline Charyb-0

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 2508
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #127 on: July 08, 2015, 06:05:33 PM »
Hey, I am the only here who's shortcut icon to the SafeZone on desktop is low res and pixelated? :D Every time program updates itself or I do a repair - I've got this icon back :)
I reported this about nine months ago and they have never fixed it in the stable release either.

https://forum.avast.com/index.php?topic=156523.msg1133345#msg1133345
« Last Edit: July 08, 2015, 06:29:06 PM by Charyb »

Offline skinnypops

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 106
  • backup, backup, backup
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #128 on: July 08, 2015, 07:00:48 PM »
installed r3 rc{2222) this am. clean install, file shield, web shield, ng, network and nothing else.
so far every thing is good. no issues. internet speed good. will report if issues arise.

skinnypops
« Last Edit: July 08, 2015, 07:05:44 PM by skinnypops »
new HP , amd a10-8700p quad core @ 1.8 gig radeon r6 graphics ,dedicated radeon r8 2gb graphics card, 8 gig ddr3-1600 memory, 1 tb hdd, win 10x64 home 1607 build 14393.1066, avast free 17.3.2291,  windows firewall, mbae free, mbam free, open dns, cryptoprevent, mcshield, paragon bu & recovery 2015,system explorer

REDACTED

  • Guest
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #129 on: July 08, 2015, 08:14:32 PM »
Hi GTX66,

I tried it on my machine and wasn't able to reproduce. Can you please try to switch off the Cleanup in Settings->Tools?

Martin
I do not have it installed.

Offline bob3160

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 47569
  • 62 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #130 on: July 08, 2015, 08:36:44 PM »
Hi GTX66,

I tried it on my machine and wasn't able to reproduce. Can you please try to switch off the Cleanup in Settings->Tools?

Martin
I do not have it installed.
How can you report and expect to solve problems ??? Thought that's what Beta Testing is all about ???
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 11 Pro v21H2 64bit, 16 Gig Ram, 1TB SSD, Avast Free 22.5, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq -- My Online Activity https://

REDACTED

  • Guest
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #131 on: July 08, 2015, 08:59:45 PM »
Bob, I do not need you to tell me what Beta Testing is all about, I have been doing it for years with Windows OS's. FYI to anyone that cares, I removed AIS , used AvastClear in Safe mode which by the way does NOT remove everything. I then re installed clean this latest Beta, I will not call it an RC as it is not ready for prime time. My issue with "The Clear Feature" is now gone. IMHO Avast is turning into a bloated program which reminds me of the old Norton Programs. I can also do without the Chrome adverts. Have a nice day!

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 87080
  • No support PMs thanks
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #132 on: July 08, 2015, 09:16:56 PM »
Bob, I do not need you to tell me what Beta Testing is all about, I have been doing it for years with Windows OS's. FYI to anyone that cares, I removed AIS , used AvastClear in Safe mode which by the way does NOT remove everything. I then re installed clean this latest Beta, I will not call it an RC as it is not ready for prime time.
<snip>

RC (Release Candidate) as you are probably aware is still a beta build, until it becomes a final release it is still a beta. Which is presumably why it has 2015 BETA in the UI.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.10.6038 (build 22.10.7633.734) UI 1.0.733/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline bob3160

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 47569
  • 62 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #133 on: July 08, 2015, 09:32:36 PM »
Bob, I do not need you to tell me what Beta Testing is all about, I have been doing it for years with Windows OS's. FYI to anyone that cares, I removed AIS , used AvastClear in Safe mode which by the way does NOT remove everything. I then re installed clean this latest Beta, I will not call it an RC as it is not ready for prime time. My issue with "The Clear Feature" is now gone. IMHO Avast is turning into a bloated program which reminds me of the old Norton Programs. I can also do without the Chrome adverts. Have a nice day!
I think it was you who stated that you don't have AIS installed despite reporting problems ???
Not a problem, I'm sure it will get solved through the efforts of other beta testers and Avast.
You also have a nice day. :)
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 11 Pro v21H2 64bit, 16 Gig Ram, 1TB SSD, Avast Free 22.5, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq -- My Online Activity https://

REDACTED

  • Guest
Re: NEW AVAST 2015 R3 RC (2015.10.3.2222)
« Reply #134 on: July 08, 2015, 10:39:26 PM »
Bob, I do not need you to tell me what Beta Testing is all about, I have been doing it for years with Windows OS's. FYI to anyone that cares, I removed AIS , used AvastClear in Safe mode which by the way does NOT remove everything. I then re installed clean this latest Beta, I will not call it an RC as it is not ready for prime time. My issue with "The Clear Feature" is now gone. IMHO Avast is turning into a bloated program which reminds me of the old Norton Programs. I can also do without the Chrome adverts. Have a nice day!
I think it was you who stated that you don't have AIS installed despite reporting problems ???
Not a problem, I'm sure it will get solved through the efforts of other beta testers and Avast.
You also have a nice day. :)

I resolved it I guess you do not have a great understanding of The English Language Bob. An RC is a Release Candidate unlike an Alpha or Beta it's next step is The Final Release. If people want to refer to an RC as a Beta then that is up to them. In the scheme of things one a Beta reaches the RC level it is referred to as such.