Author Topic: [BUG] 2016 beta UI issue  (Read 2301 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lord_Ami

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 227
[BUG] 2016 beta UI issue
« on: October 01, 2015, 06:56:50 PM »
Check video demostration here:
https://www.dropbox.com/s/4iparldvtlcnb3k/2015-10-01_19-52-25.mp4?dl=0

Seems like starting and stopping scan enlarges the UI and thus some text disappears. I'm using Full HD resolution, W8.1 x64

Offline Secondmineboy

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3651
Re: [BUG] 2016 beta UI issue
« Reply #1 on: October 01, 2015, 07:04:57 PM »
Jep, thats an UI issue that can be fixed by devs for sure :)
Windows 10 1909, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB 5400 RPM HDD, 1366 by 768 LCD Screen, Intel Core i3 5010U Dual Core, Intel HD Graphics 5500
HUAWEI P30 Pro. Android 10

Offline Lord_Ami

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 227
Re: [BUG] 2016 beta UI issue
« Reply #2 on: October 01, 2015, 07:05:45 PM »
Another small issue from account menu. Window is a bit too small on right side.

Offline Secondmineboy

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3651
Re: [BUG] 2016 beta UI issue
« Reply #3 on: October 01, 2015, 07:06:57 PM »
^^Displaying fine for me :)
Windows 10 1909, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB 5400 RPM HDD, 1366 by 768 LCD Screen, Intel Core i3 5010U Dual Core, Intel HD Graphics 5500
HUAWEI P30 Pro. Android 10

Offline Lord_Ami

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 227
Re: [BUG] 2016 beta UI issue
« Reply #4 on: October 01, 2015, 07:10:49 PM »
Odd. Anyways from Passwords settings - login to sync. At the end, it displays the attached message. Why there's "Register" in the end?

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 83311
  • No support PMs thanks
Re: [BUG] 2016 beta UI issue
« Reply #5 on: October 01, 2015, 07:20:14 PM »
Odd. Anyways from Passwords settings - login to sync. At the end, it displays the attached message. Why there's "Register" in the end?

Could this have anything to do with - If you already have the avast Easy Pass it gives you access to the premium features of the new avast Passwords.
WinXP ProSP3/ Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ avast! free 18.5.2342/ Firefox ESR, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro7.11.0/ DropMyRights/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security
Windows 10 Home 1909 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 20.5.2415 (build 20.5.5410.561) UI-1.0.532/ WinPatrol+/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro

Offline Lord_Ami

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 227
Re: [BUG] 2016 beta UI issue
« Reply #6 on: October 01, 2015, 10:35:30 PM »
Seems like this long UI is related to the length of the URL. Definitely a bug.
« Last Edit: October 01, 2015, 10:38:09 PM by Lord_Ami »

Offline Charvin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 36
  • That was Clean \\
Re: [BUG] 2016 beta UI issue
« Reply #7 on: October 03, 2015, 09:36:34 AM »
Scan icons which were green during the scan goes out when the avast window gets inactive and then active.