Author Topic: Safe Zone and windows 10  (Read 4101 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mech2112

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Safe Zone and windows 10
« on: September 02, 2015, 06:26:58 PM »
When is the next update that fixes all the stuff that does not work in windows 10, esp safe zone? ETA or a fix?
Win 10 pro/Avast Premier

Offline Pondus

  • Probably Bot
  • ****
  • Posts: 37106
Re: Safe Zone and windows 10
« Reply #1 on: September 02, 2015, 07:58:01 PM »
When is the next update that fixes all the stuff that does not work in windows 10, esp safe zone? ETA or a fix?
See beta section for news and new release   https://forum.avast.com/index.php?board=15.0



« Last Edit: September 02, 2015, 07:59:39 PM by Pondus »

Offline Rednose

  • Pirate Party Member
  • Avast √úberevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 3744
  • Bits of Freedom : https://www.bof.nl
    • Nederlandstalig Avast! forum
Re: Safe Zone and windows 10
« Reply #2 on: September 03, 2015, 01:39:43 AM »
Hi mech2112, welcome to the forum :)

esp safe zone? ETA or a fix?

SafeZone won't be fixed.
It will be replaced by something new, with SafeZone integrated.
And will be available in Avast 2016, scheduled for this autumn.

Greetz, Red.
OS: Win 10 / iOS 14 / Debian 10 / Tails 4
Real Time: Avast Premium Security
On Demand: Malwarebytes
VPN: NordVPN ( NordLynx ) with CyberSec

Offline janiep13

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Safe Zone and windows 10
« Reply #3 on: September 03, 2015, 06:44:01 AM »
Hi
I only purchased premier in March - will we get this upgrade so we can use the Safezone. 
I only updated my computer to Windows 10 yesterday so am not impressed!

Offline pk

  • Avast team
  • Super Poster
  • *
  • Posts: 2085
Re: Safe Zone and windows 10
« Reply #4 on: September 03, 2015, 08:01:01 AM »
@mech2112, janiep13: What problems do you have with SafeZone on Win10? I tested it with the latest Avast R3 SP1 (2225 build) and it's working correctly. Do you use official Win10 build 10240, right? Thanks.

Offline Rednose

  • Pirate Party Member
  • Avast √úberevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 3744
  • Bits of Freedom : https://www.bof.nl
    • Nederlandstalig Avast! forum
Re: Safe Zone and windows 10
« Reply #5 on: September 04, 2015, 02:09:22 AM »
Like Petr says : SafeZone under Win 10 should work, and is safe to use.
But an app like calc in Win 10 is a Modern App ( Metro App ) and won't be fixed.

About the " New SafeZone " or better the " New Feature with SafeZone integrated " I am very excited about from what I heard so far :)

Greetz, Red.
OS: Win 10 / iOS 14 / Debian 10 / Tails 4
Real Time: Avast Premium Security
On Demand: Malwarebytes
VPN: NordVPN ( NordLynx ) with CyberSec

Offline mech2112

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Safe Zone and windows 10
« Reply #6 on: September 09, 2015, 08:53:34 PM »
@mech2112, janiep13: What problems do you have with SafeZone on Win10? I tested it with the latest Avast R3 SP1 (2225 build) and it's working correctly. Do you use official Win10 build 10240, right? Thanks.

It does not work at for me and yes I am using the current public release all updates, every thing. I have tried everything I am an advanced user and cannot find a way for it to work.
Win 10 pro/Avast Premier

Offline dsil644

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Safe Zone and windows 10
« Reply #7 on: September 30, 2015, 11:20:02 PM »
It didn't work for me either and rolled back windows 10 to windows 8.1 and now it works again.