Author Topic: Nelze zainstalovat Avast na win Vista Home Premium SP2  (Read 1885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bratrstwokwaku

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Nelze zainstalovat Avast na win Vista Home Premium SP2
« on: October 01, 2015, 02:50:28 PM »
Zdravim,

mam dotaz, notebook Acer, obnova systemu do "tovarniho nastaveni", cili SP1. Nainstaloval jsem Avast, to probehlo bez problemu, po instalaci to vyzvalo ke spusteni testu tak na to kliknu a  vyhodilo tuto hlasku:

c:/program files/avast software/avast/avastUI
server vrátil odkaz

Tak jsem Avast odinstaloval, na jinem stroji stahnul SP2 po jeho instalaci jsem zkusil Avast nainstalovat znovu a to same.
Mel by nekdo nejaky napad?

Moc dekuji.

Offline Peter Zošiak

  • Avast team
  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: Nelze zainstalovat Avast na win Vista Home Premium SP2
« Reply #1 on: October 02, 2015, 11:42:47 AM »
Zdravim,

mam dotaz, notebook Acer, obnova systemu do "tovarniho nastaveni", cili SP1. Nainstaloval jsem Avast, to probehlo bez problemu, po instalaci to vyzvalo ke spusteni testu tak na to kliknu a  vyhodilo tuto hlasku:

c:/program files/avast software/avast/avastUI
server vrátil odkaz

Tak jsem Avast odinstaloval, na jinem stroji stahnul SP2 po jeho instalaci jsem zkusil Avast nainstalovat znovu a to same.
Mel by nekdo nejaky napad?

Moc dekuji.

Ahoj. Tvoj problem sa nam nedari reprodukovat. Mohol by si teda prosim ta vegenerovat Support Package (https://www.avast.com/cs-cz/faq.php?article=AVKB33) a sem napisa jeho Meno (ID). Vdaka.

Offline bratrstwokwaku

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Nelze zainstalovat Avast na win Vista Home Premium SP2
« Reply #2 on: October 02, 2015, 01:44:06 PM »
Ehm, tak problem se vyresil sam. Vcera jsem tam zainstaloval NOD32 protoze jsem potreboval na windows update.
Dnes jsem abych mohl pouzit: avastsupport.exe jsem NOD32 odinstaloval, nainstaloval Avast a on bezi. Nechapu.

Omlouvam se a moc dekuji.

Offline marian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Nelze zainstalovat Avast na win Vista Home Premium SP2
« Reply #3 on: November 19, 2015, 01:58:18 PM »
u mne byl v problém v zapnutém UAC