Author Topic: Avast Enterprise Administration  (Read 5073 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

REDACTED

  • Guest
Avast Enterprise Administration
« on: October 23, 2015, 03:01:35 PM »
Good morning. Sorry for my bad English . I really do not talk .

I have Avast enterprise management .

When I want to install on the clients , the following error message:

Quote
10/22/15 15:53:11:   AVAST-PC: WNetAddConnection2 \\AVAST-PC\C$ MAXISISTEMAS\Administrator error 0x800300FD (An unexpected error occurred)
10/22/15 15:53:11:   AVAST-PC: WNetAddConnection2 \\AVAST-PC\ADMIN$ MAXISISTEMAS\Administrator error 0x800300FD (An unexpected error occurred)
10/22/15 15:53:11:   AVAST-PC: RemoveOnError
10/22/15 15:53:11:   AVAST-PC: Finished with error
10/22/15 15:53:11:   TerminateAll
10/22/15 15:53:11:   rinstInstall end 0

10/22/15 15:53:25:   rinstInstall begin
10/22/15 15:53:25:   Init 50 60 C:\Windows\TEMP\asw5B3B.tmp C:\Program Files\AVAST Software\Enterprise Administration\InstPkgs NULL  0
10/22/15 15:53:25:   Store
10/22/15 15:53:25:   Domains: *,
10/22/15 15:53:25:   Init MAXISISTEMAS\AVAST-PC
10/22/15 15:53:25:   AVAST-PC: GetAccount
10/22/15 15:53:25:   AVAST-PC: Queueing
10/22/15 15:53:25:   Init MAXISISTEMAS.COM.AR\AVAST-PC
10/22/15 15:53:25:   AVAST-PC: install already in progress
10/22/15 15:53:25:   AVAST-PC: Finished with error
10/22/15 15:53:25:   StartThread
10/22/15 15:53:25:   Loop
10/22/15 15:53:25:   SpawnThreads
10/22/15 15:53:25:   AVAST-PC: StartSetup
10/22/15 15:53:25:   AVAST-PC: Connecting
10/22/15 15:53:29:   AVAST-PC: WNetAddConnection2 \\AVAST-PC\C$ MAXISISTEMAS\Administrator error 0x800300FD (An unexpected error occurred)
10/22/15 15:53:29:   AVAST-PC: WNetAddConnection2 \\AVAST-PC\ADMIN$ MAXISISTEMAS\Administrator error 0x800300FD (An unexpected error occurred)
10/22/15 15:53:29:   AVAST-PC: RemoveOnError
10/22/15 15:53:29:   AVAST-PC: Finished with error
10/22/15 15:53:29:   TerminateAll



No it should be , I hope you help me achieve .

Thank you

REDACTED

  • Guest
Re: Avast Enterprise Administration
« Reply #1 on: October 23, 2015, 03:55:44 PM »
Well, now install seamlessly achieved . DNS server not working .

Installs , but does not charge the license, I installed a trial version 30 days



Quote
10/23/15 10:50:30:   AVAST-PC: StartSetup
10/23/15 10:50:30:   AVAST-PC: Connecting
10/23/15 10:50:31:   AVAST-PC: OpenSCManager error 5 (Access is denied)
10/23/15 10:50:31:   AVAST-PC: OpenSCMImpersonated
10/23/15 10:50:31:   AVAST-PC: LogonUser Administrator MAXISISTEMAS error 1385 (Logon failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer)

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76078
  • Urlaub/Vacation
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Avast Enterprise Administration
« Reply #2 on: October 23, 2015, 06:53:04 PM »
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.7.7366.BC [UI.713] - Firefox ESR 91.11 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.11
Avast-Tools: Secure Browser 103.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 22.2 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0