Author Topic: Web shield not scanning  (Read 2522 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline patrice58

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 679
  • I'm a llama!
Web shield not scanning
« on: October 26, 2015, 12:42:54 PM »
The web shield seems not to be scanning anything.
Vista Home Premium 32 bit (user account) CISC 4.1.150349.920 + CAV (On Access) + Sandbox,V-Engine 2.7.0.37, SpywareBlaster 4.3, SAS (free), a-squared (free) MBAM (free) Finjan Secure Browsing, Windows Defender (scanner only), Zemana AntiLogger 1.9.2.206,

Offline Filip Havlicek

  • Avast team
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2653
Re: Web shield not scanning
« Reply #1 on: October 26, 2015, 01:02:16 PM »
Hi,

you are using Chrome, right?

Filip

Offline patrice58

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 679
  • I'm a llama!
Re: Web shield not scanning
« Reply #2 on: October 26, 2015, 07:52:44 PM »
Yes. Even coming here to send the first post and here is the screen grab for now.
Vista Home Premium 32 bit (user account) CISC 4.1.150349.920 + CAV (On Access) + Sandbox,V-Engine 2.7.0.37, SpywareBlaster 4.3, SAS (free), a-squared (free) MBAM (free) Finjan Secure Browsing, Windows Defender (scanner only), Zemana AntiLogger 1.9.2.206,

Offline Filip Havlicek

  • Avast team
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2653
Re: Web shield not scanning
« Reply #3 on: October 27, 2015, 07:58:11 AM »
Well, Google removed the API for Chrome on Android 6 :-/ We are currently investigating other options, but for now, WebShield doesn't work for Chrome on Android 6.

Filip

Offline patrice58

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 679
  • I'm a llama!
Re: Web shield not scanning
« Reply #4 on: October 27, 2015, 02:21:37 PM »
Thanks mate.
Vista Home Premium 32 bit (user account) CISC 4.1.150349.920 + CAV (On Access) + Sandbox,V-Engine 2.7.0.37, SpywareBlaster 4.3, SAS (free), a-squared (free) MBAM (free) Finjan Secure Browsing, Windows Defender (scanner only), Zemana AntiLogger 1.9.2.206,

Offline hermansky

  • Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 122
  • Product Manager - VPNs
Re: Web shield not scanning
« Reply #5 on: December 02, 2015, 07:50:26 PM »
Good news guys, web shield will be functional again! We found solution which will be available in AMS 5 (you can taste it already in beta). Next week it should be released (=> in next Beta iteration).

Offline patrice58

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 679
  • I'm a llama!
Re: Web shield not scanning
« Reply #6 on: December 03, 2015, 01:39:06 AM »
That's great now all that has to be improved in the beta is the ability to schedule scans and the ability to see the file names (of your files being scanned).  I would also add that I want to see my apps being scanned as they are downloaded by way of an alert (just like it is on the stable version)  but some people might like the new silent AMS. I am not one of them. As if you think about it how can you tell if it's not working...............Oh yes of course it stops working and goes silent..........Oh wait a minute!!!
« Last Edit: December 06, 2015, 03:19:44 AM by patrice58 »
Vista Home Premium 32 bit (user account) CISC 4.1.150349.920 + CAV (On Access) + Sandbox,V-Engine 2.7.0.37, SpywareBlaster 4.3, SAS (free), a-squared (free) MBAM (free) Finjan Secure Browsing, Windows Defender (scanner only), Zemana AntiLogger 1.9.2.206,