Author Topic: Do you have 5 out of 5  (Read 14129 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline polonus

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 33196
  • malware fighter
Do you have 5 out of 5
« on: December 25, 2005, 01:57:05 AM »
Hi forum folks,

Scan your firewalling and security here:
http://www.seifried.org/freescan2/

Did you get 5 out of 5 or the all green?

polonus
Cybersecurity is more of an attitude than anything else. Avast Evangelists.

Use NoScript, a limited user account and a virtual machine and be safe(r)!

Offline SUSZANNAH

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1954
  • There We Are Then
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #1 on: December 25, 2005, 02:07:23 AM »
All green here.......... :)

Offline neal63

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1824
  • Whew! What a Load...
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #2 on: December 25, 2005, 02:19:35 AM »
Got ALL green here.  ;)
"The problems that exist in the world today, cannot be solved by the level of thinking that created them." --Albert Einstein--"

Offline AvastForever

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 156
  • Avast! Antivirus: The king of antivirus!
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #3 on: December 25, 2005, 10:19:17 AM »
All green here. 5 out of 5! ;D

Offline Dwarden

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1789
  • Ideas, that's ocean without borders!
    • Bohemia Interactive
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #4 on: December 25, 2005, 11:07:36 AM »
3 of 5 as i got some ports open and some closed ... but i know about these :)
https://twitter.com/FoltynD , Tech. Community, Online Services & Distribution manager of Bohemia Interactive

Offline polonus

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 33196
  • malware fighter
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #5 on: December 25, 2005, 02:25:31 PM »
Hi Dwarden,

The ones that were open, were they filtered. If so things are OK.
Else install some TCP or UDP filtering scripts, easy peasy, or if you are behind a router, that takes care of the packet filtering for you, a zylink in bewteen helps too.

greets,

polonus
Cybersecurity is more of an attitude than anything else. Avast Evangelists.

Use NoScript, a limited user account and a virtual machine and be safe(r)!

..::ReVaN::..

  • Guest
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #6 on: December 25, 2005, 02:49:04 PM »
Well it's all green here too...Like usually, thanks to my router.

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 85118
  • No support PMs thanks
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #7 on: December 25, 2005, 02:58:05 PM »
Same 5, but only Outpost Pro. No hardware router unfortunately, just on dial-up connection too far from the exchange (at present) for reliable fast broadband connection.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.5.2470 (build 21.5.6354.675) UI 1.0.646/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline MikeBCda

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2248
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #8 on: December 25, 2005, 05:11:35 PM »
5 out of 5 here too.  :)  Quite a few TCP and UDP ports open/filtered, but presumably it's (and we are) happy with those.
Intel Atom D2700, 2 gig RAM, Win 7 x64 SP1 & IE-11, Firefox 51.0
(default). 320 gig HD, 15Mb DSL, Win firewall, Avast 12.3.2280 free, SpywareBlaster, MBAM Prem., Crypto-Prevent

Offline MWassef

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1315
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #9 on: December 25, 2005, 08:06:52 PM »
5 0f 5 here, all green  ;D
MW

Offline justin1278

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 1072
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #10 on: December 25, 2005, 08:55:07 PM »
5 of 5 for me to.
My PC's

Compaq Presario:
Windows Vista Ultimate SP1
AMD Athlon 3800+ 2.4 GHz
2 GB RAM

Sony Vaio:
Windows XP Professional SP3 [Tester]
Intel Pentium M 1.86 GHz
1.5 GB RAM

Offline StopMe

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1200
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #11 on: December 26, 2005, 02:49:28 AM »
All green with just Comodo Personal Firewall, no routers.   :)

Offline CharleyO

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7085
  • Be alert for error code - ID 10T
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #12 on: December 26, 2005, 04:34:34 AM »
***

5 out of 5 here also on 2 computers. My old computer is still on dial-up but  gets 5 out of 5 with ZA Free ... as does my new computer which is behind a router with ZA Free also.    :D


***
Self-built desktop (8 years old) - AMD64 3200+_Gigabyte GA-K8NS Ultra-939_4 gb RAM_GeForceFX 5800w/256 ram_XP/SP3_Avast 7_MBAM_ZA Free __and__ Toshiba Satellite Laptop_W7-64bit_ 4 gb Ram_Avast 8_MBAM

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67255
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #13 on: December 26, 2005, 02:26:37 PM »
All green with just Comodo Personal Firewall, no routers.   :)
Same here... although, port 113 continues closed (not stealthed) or I can't use Internet.
The best things in life are free.

Offline polonus

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 33196
  • malware fighter
Re: Do you have 5 out of 5
« Reply #14 on: December 26, 2005, 02:32:42 PM »
Hi Tech,

The problems with this, or apparently not, you read here, my friend:
http://grc.com/port_113.htm, and also how to make it stealthed, and click at probe this port there. Do you have a filtering hardware router? I have put the extra packet filters (TCP-UDP) in my software FW.

greets,

polonus
« Last Edit: December 26, 2005, 02:35:20 PM by polonus »
Cybersecurity is more of an attitude than anything else. Avast Evangelists.

Use NoScript, a limited user account and a virtual machine and be safe(r)!