Author Topic: 2016.11.1.2253 GUI Bug or glitch?  (Read 1572 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Be Secure

  • Long Time Avast User(10years.....) Security Enthusiast.
  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1910
2016.11.1.2253 GUI Bug or glitch?
« on: March 16, 2016, 06:28:32 AM »
When i click green Upgrade button for the first time it show me "Scan for Viruses"Page and it get long time to loading.... :o :-\
« Last Edit: March 16, 2016, 07:23:21 AM by Be Secure »
PC- Windows10 EDU 64Bit,avast! free 21.1.2449,uBlock Origin,NVT_OSA,GoogleChrome(64bit),CCleaner,Unchecky,ZAM Free,Shadow Defender.
Security Enthusiast

Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 45229
  • 61 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: 2016.11.1.2253 GUI Bug or glitch?
« Reply #1 on: March 19, 2016, 11:26:16 AM »
When i click green Upgrade button for the first time it show me "Scan for Viruses"Page and it get long time to loading.... :o :-\
It appears to be fixed in the latest Beta. :)
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 10 Pro v20H2 64bit, 24 Gig Ram, 1TB SSD, AvastOmni 20.7.xxx, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq

Offline Be Secure

  • Long Time Avast User(10years.....) Security Enthusiast.
  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1910
Re: 2016.11.1.2253 GUI Bug or glitch?
« Reply #2 on: March 19, 2016, 12:39:56 PM »
When i click green Upgrade button for the first time it show me "Scan for Viruses"Page and it get long time to loading.... :o :-\
It appears to be fixed in the latest Beta. :)
Ok.Great.Thanks@bob3160 for the info :)
PC- Windows10 EDU 64Bit,avast! free 21.1.2449,uBlock Origin,NVT_OSA,GoogleChrome(64bit),CCleaner,Unchecky,ZAM Free,Shadow Defender.
Security Enthusiast