Author Topic: If I turn off the Web Shield once, it can't turn on again.  (Read 2982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline daixiaoran88

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
If I turn off the Web Shield once, it can't turn on again.
« on: June 18, 2016, 02:47:41 AM »
And when I try to fix avast, the font will be lost.

This bug can't be reappeared. I reinstall it, and back to normal.

PS:English is so hard to learn :(
« Last Edit: June 18, 2016, 03:06:02 AM by daixiaoran88 »

Offline Be Secure

  • Long Time Avast User(9years.....) Security Enthusiast.
  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1907
Re: If I turn off the Web Shield once, it can't turn on again.
« Reply #1 on: June 18, 2016, 03:58:08 AM »
How you fix avast!?@daixiaoran88
-Repair option???
PC- Windows10 EDU 64Bit,avast! free 20.4.2410,uBlock Origin,NVT_OSA,GoogleChrome(64bit),CCleaner,Unchecky,ZAM Free,Shadow Defender.
Security Enthusiast

Offline daixiaoran88

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: If I turn off the Web Shield once, it can't turn on again.
« Reply #2 on: June 18, 2016, 04:21:46 AM »
Yes, that is

Offline Be Secure

  • Long Time Avast User(9years.....) Security Enthusiast.
  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1907
Re: If I turn off the Web Shield once, it can't turn on again.
« Reply #3 on: June 18, 2016, 01:52:42 PM »
It maybe a glitch.
PC- Windows10 EDU 64Bit,avast! free 20.4.2410,uBlock Origin,NVT_OSA,GoogleChrome(64bit),CCleaner,Unchecky,ZAM Free,Shadow Defender.
Security Enthusiast

Offline daixiaoran88

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: If I turn off the Web Shield once, it can't turn on again.
« Reply #4 on: June 18, 2016, 05:15:41 PM »
The newest Web Shield is amost stable. Pretty good!

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 66147
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: If I turn off the Web Shield once, it can't turn on again.
« Reply #5 on: June 18, 2016, 05:32:48 PM »
The newest Web Shield is amost stable. Pretty good!
Confirmed, I had some issues with earlier builds, but it seems to be fixed now.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 20.7.2422.B#2 [UI.547] - CC 5.70 - EEK - FF ESR 68.11 [NS/AOS/uBO/PB] - TB 68.11 - SB/CP/SL/DU.BC
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0