Author Topic: Jak vypnout Avast Firewall? Jak vypnout kontrolu gramatiky ve fóru?  (Read 3219 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vladimir.cvajniga

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 26
1. Potřebuji dočasně vypnout Avast Firewall, případně celý Avast, protože pravděpodobně blokuje komunikaci přes SMB.
Jak mohou vypnout Avast Firewall nebo celý Avast? Mám Avast 10.4.2233.

2.
Jak se vypíná automatická kontrola gramatiky při psaní příspěvků do fóra? Kontrola gramaticky je zřejmě nastavena na angličtinu, ale některá čeká slova podtržena nejsou.
Viz http://www.streamline.cz/download/avast/Avast_Firewall_&_gramatika_01.jpg.

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31341
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Jak vypnout Avast Firewall? Jak vypnout kontrolu gramatiky ve fóru?
« Reply #1 on: June 21, 2016, 08:56:46 AM »
1] https://www.avast.com/faq.php?article=AVKB96
2] Gramatika kontrola se provádí pomocí prohlížeče, není webboard software

Offline vladimir.cvajniga

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 26
Re: Jak vypnout Avast Firewall? Jak vypnout kontrolu gramatiky ve fóru?
« Reply #2 on: June 21, 2016, 08:58:39 AM »
Vztahuje se ten návod i na verzi 10?
Je nějaká jiná možnost, než odinstalace?
« Last Edit: June 21, 2016, 09:01:04 AM by vladimir.cvajniga »

Offline Pavel3

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
Re: Jak vypnout Avast Firewall? Jak vypnout kontrolu gramatiky ve fóru?
« Reply #3 on: June 21, 2016, 09:47:05 AM »
Dobrý den,
Otevrete Avast a na  zakladni obrazovce pod zelenym zatrzitkem a napisem " Jste chraneni" kliknete na podtrzeny napis Firewal je AKTIVNI, otevre se vám nove okno s moznosti firewal vypnout - na omezenou dobu, ci trvale...

Offline Pavel3

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
Re: Jak vypnout Avast Firewall? Jak vypnout kontrolu gramatiky ve fóru?
« Reply #4 on: June 21, 2016, 02:16:13 PM »
Jaj, omlouvam se, tohle je na verzi 2016.
Pokud si dobre pamatuji, tak ve verzi 10 byli 4 tlacitka a posledni bylo defaultne nastaveno na free mobile security, pokud na tlacitko kliknete pravym mystkem, tak vam vybehne menu kde muzete tlacitku priradit jine funkce, vyberte firewall a pak pokud na tlacitko kliknete, tak by se melo otevrit nastaveni firewallu a mela by tam byt moznost ho vypnout...
Uz je to delsi doba, tak snad si to pamatuji dobre.