Author Topic: Why Avast! not starting eariler?  (Read 2134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AvastForever

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 156
  • Avast! Antivirus: The king of antivirus!
Why Avast! not starting eariler?
« on: January 28, 2006, 07:56:38 AM »
Everytime i start my computer it takes about 2 min after windows start for Avast! on-access scanners to start. Including Stardard shield. I start windows and a red line is across the "A" ball. Then like 1-2min afterwards it starts everything. Is this normal? It does not start right away with windows start as it suppose to.

I have Windows XP SP2.

Thanks for any info or suggests.

Offline TedNelly

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1538
  • Trust No-One!
Re: Why Avast! not starting eariler?
« Reply #1 on: January 28, 2006, 08:49:05 AM »
Are all servises set to start as per attached graphic
Start/control/Admin Tool/Services
Windows 10 Pro | Intel I7 CPU | 16 Gig 2133 RAM | Avast beta 17.5.2295 | Firefox 54 b9(64-bit) | Cyberfox 52.1 | T-Bird 52.1.1 | SpyWareBlaster 5.5 | MalwareBytes 3.0.0.865 | WinPatrol 35.5.2 | GlassWire 1.2.100 | Cybereason Ransomfree 2.2.7 |  Pulla-dePlug Final!

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: Why Avast! not starting eariler?
« Reply #2 on: January 28, 2006, 09:34:30 AM »
AvastForever, does the same thing happen even if you disconnect your machine from the network when booting?
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline AvastForever

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 156
  • Avast! Antivirus: The king of antivirus!
Re: Why Avast! not starting eariler?
« Reply #3 on: January 30, 2006, 05:35:54 AM »
Sorry guys for the long delay. Anyway NV, the new update seems to fix my problem. It starting up from the start since i install the new update. Thanks. Love Avast! ;D