Author Topic: welke licentie ?  (Read 5844 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline joost.kerckhove

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
welke licentie ?
« on: September 21, 2016, 05:16:44 PM »
Hallo,

Ik heb "Avast Cleanup" aangekocht, maar kan nergens iets opstarten !
Waar heb ik eigenlijk voor betaald ?  Staat niet tussen de te selecteren produkten !
Hierbij mijn gegevens.
Product sku: GMF-02-001-12-MR
Productnaam: Avast Cleanup - 1 PC, 1 jaar
Besteld aantal: 1
Groeten,

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31301
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: welke licentie ?
« Reply #1 on: September 21, 2016, 05:31:30 PM »
Je moet het even installeren.

Control panel > software > avast > verander

https://www.avast.com/faq.php?article=AVKB44#idt_202
https://www.avast.com/faq.php?article=AVKB205

Offline joost.kerckhove

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: welke licentie ?
« Reply #2 on: September 21, 2016, 09:03:48 PM »
Bedankt, maar logo niet te vinden in system tray !

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31301
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: welke licentie ?
« Reply #3 on: September 21, 2016, 09:09:50 PM »
Daar komt het ook niet.
Het staat in de avast gui.

Offline joost.kerckhove

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: welke licentie ?
« Reply #4 on: September 21, 2016, 09:38:05 PM »
avast gui niet te vinden. Het enige op mijn pc is avast safezone browser. En daar staan geen settings en dergelijke.
Ik zou best mijn geld terugvragen zeker ?

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31301
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: welke licentie ?
« Reply #5 on: September 21, 2016, 09:39:12 PM »
Dubbelklik op het avast icoontje bij de klok.
Wat dan opent is de GUI

Offline joost.kerckhove

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: welke licentie ?
« Reply #6 on: September 21, 2016, 09:46:12 PM »
Er staat geen  avast icoontje. Dat probeer ik steeds duidelijk te maken. Hoe raak ik op avast ?

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31301
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: welke licentie ?
« Reply #7 on: September 21, 2016, 09:46:45 PM »
Heb je de standalone versie van CleanUp of ook de avast av ?

Offline joost.kerckhove

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: welke licentie ?
« Reply #8 on: September 21, 2016, 09:48:02 PM »
???   Alleen de mail met bevestiging en licentienummer

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31301
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: welke licentie ?
« Reply #9 on: September 21, 2016, 09:52:58 PM »
Dus je hebt nog helemaal niets van avast geinstalleerd ?

Offline joost.kerckhove

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: welke licentie ?
« Reply #10 on: September 21, 2016, 09:58:20 PM »
Alleen free antivirus. Er komen  mogelijkheden. Free Antivirus
Pro Antivirus
Internet Security
Premier
Moet ik ze alle 4 installeren ?

Offline joost.kerckhove

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: welke licentie ?
« Reply #11 on: September 21, 2016, 09:59:21 PM »
Zit dat allemaal in de prijs inbegrepen ?

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31301
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: welke licentie ?
« Reply #12 on: September 21, 2016, 10:01:14 PM »
Nee, free is genoeg.
Je moet nu enkel CleanUp installeren.
Control panel > software > avast > verander
Vinkje plaatsen bij CleanUp en dan ok klikken.

Offline joost.kerckhove

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: welke licentie ?
« Reply #13 on: September 21, 2016, 10:06:33 PM »
Windows 10 heeft geen control panel in menu. Moet ik dus via free antivirus upgraden naar volledige bescherming ?

Offline joost.kerckhove

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: welke licentie ?
« Reply #14 on: September 21, 2016, 10:16:35 PM »
Ik ben nu zo ver dat avast cleanup GELDIG is. Alles loopt nu automatisch en er moet nooit iets opgestart worden ? Bij mijn vroegere programma kon ik zelf mijn pc scannen en opkuisen.