Author Topic: avast! not working  (Read 6362 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Cloussau

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 897
  • AVAST! antivirus with balls
Re: avast! not working
« Reply #15 on: February 18, 2006, 11:22:13 AM »
hope it all goes well for you .
not much is free these days thats really free of  baggage .
avast is one of the exceptions of course
sys- p4  3.0D ,  1024mb ddram ;arsenal :Avast IS 5.0 pro / Firefox / adblock /noscript : win xp/pro/sp3 32 bit

Offline Webbo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Owls till i die!!
Re: avast! not working
« Reply #16 on: February 18, 2006, 12:39:03 PM »
erm problem ......... still doesnt work

Offline essexboy

  • Malware removal instructor
  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 40627
  • Dragons by Sasha
    • Malware fixes
Re: avast! not working
« Reply #17 on: February 18, 2006, 02:12:44 PM »
Same symptoms or different ?

Offline Webbo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Owls till i die!!
Re: avast! not working
« Reply #18 on: February 18, 2006, 03:09:58 PM »
same

this is really annoyin me

Offline essexboy

  • Malware removal instructor
  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 40627
  • Dragons by Sasha
    • Malware fixes
Re: avast! not working
« Reply #19 on: February 18, 2006, 03:21:36 PM »
Have you tried a search for the file it should be in programme files/alwilsoftware/avast4

Offline Webbo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Owls till i die!!
Re: avast! not working
« Reply #20 on: February 18, 2006, 03:50:46 PM »
its there but the program still isnt working

ashAvast. exe is missing though