Author Topic: Hello  (Read 11521 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Datagg

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 219
  • Perceive things that you cant see
    • Girlfriends Lingerie
Re:Hello
« Reply #15 on: January 24, 2004, 11:29:02 PM »
ok i added this to ini line
Datagg3:pop.west.cox.net:1110

still no difference.....shoudl i cange 110 in outlok to 1110 also???

thanks for all of your help bro...
X64
GA-K8N-SLI
AMD 64 3500+
Nvidia Nforce4
e-Geforce 6800GT - PCI-E 256M
Gig of PC3200 DDR2

Offline Culpeper

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1187
Re:Hello
« Reply #16 on: January 24, 2004, 11:37:10 PM »
Yes, now change the incoming port in OE to 1110

test it if it doesnt' work try this:

Your OE incoming and outgoing servers should be set to 127.0.0.1

and this

Your OE account name should be Datagg3#pop.west.cox.net@127.0.0.1
« Last Edit: January 24, 2004, 11:40:58 PM by Culpeper »
The wind in the wires made a tattletale sound
And a wave broke over the railing
And every man knew, as the Captain did, too,
T'was the witch of November come stealing.

Offline Datagg

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 219
  • Perceive things that you cant see
    • Girlfriends Lingerie
Re:Hello
« Reply #17 on: January 24, 2004, 11:39:05 PM »
Ok did as you stated, email acount were then configured, and didnt work...I hate spam repaired, then i disabled email support in config for avast....Damn strange. And ive tried alot of other spam programs, this one is the easiest , its all 1 program, not a seperate one, thats why i liked it....now this though... Very frustrating.  
X64
GA-K8N-SLI
AMD 64 3500+
Nvidia Nforce4
e-Geforce 6800GT - PCI-E 256M
Gig of PC3200 DDR2

Offline Culpeper

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1187
Re:Hello
« Reply #18 on: January 24, 2004, 11:41:47 PM »
I modified my post above again.  Your spam program is set for IP 127.0.0.1 so refer to my post above.
The wind in the wires made a tattletale sound
And a wave broke over the railing
And every man knew, as the Captain did, too,
T'was the witch of November come stealing.

Offline Datagg

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 219
  • Perceive things that you cant see
    • Girlfriends Lingerie
Re:Hello
« Reply #19 on: January 24, 2004, 11:47:15 PM »
this is a screener of my pop settings that are configured by the spam program...it is this way for all 4 email accounts ,except the id is changed for each one.
X64
GA-K8N-SLI
AMD 64 3500+
Nvidia Nforce4
e-Geforce 6800GT - PCI-E 256M
Gig of PC3200 DDR2

Offline Culpeper

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1187
Re:Hello
« Reply #20 on: January 24, 2004, 11:50:07 PM »
Why is the colon in your user name?

replace the colon ":"  with "#"
« Last Edit: January 24, 2004, 11:50:44 PM by Culpeper »
The wind in the wires made a tattletale sound
And a wave broke over the railing
And every man knew, as the Captain did, too,
T'was the witch of November come stealing.

Offline Culpeper

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1187
Re:Hello
« Reply #21 on: January 24, 2004, 11:52:18 PM »
and add "@127.0.0.1" at the end of your OE user name
The wind in the wires made a tattletale sound
And a wave broke over the railing
And every man knew, as the Captain did, too,
T'was the witch of November come stealing.

Offline Datagg

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 219
  • Perceive things that you cant see
    • Girlfriends Lingerie
Re:Hello
« Reply #22 on: January 24, 2004, 11:55:08 PM »
ok changed the : to # and error, changed it to @ error..went back to : all was fine......Any alterations in there at all causes spam program to reply with an error.....
X64
GA-K8N-SLI
AMD 64 3500+
Nvidia Nforce4
e-Geforce 6800GT - PCI-E 256M
Gig of PC3200 DDR2

Offline Culpeper

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1187
Re:Hello
« Reply #23 on: January 24, 2004, 11:58:06 PM »
Okay the spam program needs the colon and Avast needs the #.  I will need to research this a little.  Also, check your Ihatespam online help files for setting up with AV programs in the meantime.  It's just a matter of setting up the chain correctly and there is a way to do this.  If I can't help you I will fine someone that can.
The wind in the wires made a tattletale sound
And a wave broke over the railing
And every man knew, as the Captain did, too,
T'was the witch of November come stealing.

Offline Datagg

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 219
  • Perceive things that you cant see
    • Girlfriends Lingerie
Re:Hello
« Reply #24 on: January 24, 2004, 11:59:36 PM »
Thank you so much bro, i will look deeper into forums at sunbelt. Hopefully they will come up with something on there end also.

Thanks again for all of your help
« Last Edit: January 24, 2004, 11:59:59 PM by Datagg »
X64
GA-K8N-SLI
AMD 64 3500+
Nvidia Nforce4
e-Geforce 6800GT - PCI-E 256M
Gig of PC3200 DDR2

Offline Culpeper

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1187
Re:Hello
« Reply #25 on: January 25, 2004, 12:03:09 AM »
It is just a matter of setting up the chain correctly.  I need to research this some more.  I will let you know.
The wind in the wires made a tattletale sound
And a wave broke over the railing
And every man knew, as the Captain did, too,
T'was the witch of November come stealing.

Offline Culpeper

  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 1187
Re:Hello
« Reply #26 on: January 25, 2004, 12:04:55 AM »
In the meantime check out this thread for some more ideas.  You may also want to contact the author of this thread.  He knows a lot about setting up the chain.

http://www.avast.com/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=2351
The wind in the wires made a tattletale sound
And a wave broke over the railing
And every man knew, as the Captain did, too,
T'was the witch of November come stealing.