Author Topic: UI problems since a recent update  (Read 1359 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jackguy1235

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
UI problems since a recent update
« on: February 16, 2017, 05:54:50 AM »
Recently the Avast tray icon has been missing stopping me from running scans, i can see the Avast process still running in the background and windows isnt freaking out telling me to turn it back on so it appears to still be there, when i click the desktop icon to try and bring up the UI it then shows the tray icon again. Unfortunately when i try to open the IU using the tray icon it stays open for about 3 seconds then closes and creates 2-6 tray icons then goes back down to one shortly after, every time closing the UI.

Some google searching turned up nothing though i may just be bad at wording searches.

Win 10 64bit
Avast free

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 72894
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: UI problems since a recent update
« Reply #1 on: February 16, 2017, 05:57:14 AM »
Repair Avast:
1. Control Panel -> Add/Remove programs -> Avast
2. Click on 'Repair'.
3. Follow instructions.
4. Reboot.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 21.11.6787.IBC [UI.681] - EEK - Firefox ESR 91.3 [NS/uBO/PB] - TB 91.3.2
Avast-Tools: Secure Browser 96.0 - Cleanup 21.4 - SecureLine 5.14 - Driver Updater 21.4 - CCleaner 5.87
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0