Author Topic: Installed Avast, Can't Access Some Sites Now. Page doesn't load.  (Read 2206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

REDACTED

  • Guest
Hello,

Just installed paid version of Avast AV and I have problems with some sites loading in the browser. For example, I am trying to load Evernote but the site doesn't load in the browser. It just sits there and spins.

I had similar issue with Kaspersky before. As soon as I uninstalled Kaspersky the issue was resolved with certain pages not loading. So now I moved to Avast and I seem to be having a similar issue? Any suggestions?

Thanks,

RN

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76115
  • Urlaub/Vacation
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Installed Avast, Can't Access Some Sites Now. Page doesn't load.
« Reply #1 on: March 10, 2017, 08:09:24 AM »
- Which Avast..? (Free/Pro/IS/Premier)
- Which version..?
- OS..? (32/64 Bit..? - which SP/Build..?)
- Other security related software installed..?
- Which AV(s) did you use before Avast..?
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.7.7366.BC [UI.713] - Firefox ESR 91.11 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.11
Avast-Tools: Secure Browser 103.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 22.2 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

REDACTED

  • Guest
Re: Installed Avast, Can't Access Some Sites Now. Page doesn't load.
« Reply #2 on: March 11, 2017, 02:53:54 AM »
- Which Avast..? (Free/Pro/IS/Premier)
- Which version..?
- OS..? (32/64 Bit..? - which SP/Build..?)
- Other security related software installed..?
- Which AV(s) did you use before Avast..?

Version: 17.2288 (build 17.2.3419.0)
Avast Internet Security Paid Version
Windows 10 64Bit Pro
Malwarebytes Paid Version

I used Kaspersky before. Started having the same issue. Uninstalled it. Used Microsoft Windows Defender with Malwarebytes. Had no issues. Deactivated Windows Defender and installed Avast with Malwarebytes. Now starting to have issues again. Similar to what I had with Kaspersky.

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76115
  • Urlaub/Vacation
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Installed Avast, Can't Access Some Sites Now. Page doesn't load.
« Reply #3 on: March 11, 2017, 04:54:48 AM »
First, be sure to get rid of all remnants of your prior installed AV(s)..!!
-> https://www.avast.com/faq.php?article=AVKB11#artTitle

Then:
1. Download Avast Internet Security: https://files.avast.com/iavs9x/avast_internet_security_setup_offline.exe
2. Follow instructions: https://www.avast.com/uninstall-utility (Run this tool for all prior installed Avast versions..!!)
3. Reinstall Avast with the downloaded installer from point 1.
4. Reboot.
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.7.7366.BC [UI.713] - Firefox ESR 91.11 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.11
Avast-Tools: Secure Browser 103.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 22.2 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0