Author Topic: "Clean up has suffered an error and won't be able to run until you restart.."  (Read 6373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

REDACTED

  • Guest
I have Avast Free antivirus and got an activation code for the cleanup in the hope of it improving performance on my 3. 5 years old PC running Windows 8.1 However, each time I have tried to run the cleanup I get the above error message. Restarting the PC doesn't make any difference. I  still cannot run the program. Any suggestions please?

Offline DFC

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Same Here, cant use the Clean option, just the Optimizer one.

Starting scanning



Then


And you restart and nothing change, same error!


Win10 PRO

How do I FIX it??


Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76239
  • Urlaub/Vacation
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.7.7366.BC [UI.713] - Firefox ESR 91.11 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.11
Avast-Tools: Secure Browser 103.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 22.2 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline tibor.franek

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
See: https://www.avast.com/faq.php?article=AVKB268#idt_050
That link does not contain any help. It only links to the general Avast Support website, which contains no help for this Avast Cleanup problem. The four options to submit a problem to Avast in the link all refer to Avast Antivirus, not the Avast Cleanup. How to fix it then?

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76239
  • Urlaub/Vacation
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.7.7366.BC [UI.713] - Firefox ESR 91.11 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.11
Avast-Tools: Secure Browser 103.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 22.2 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

REDACTED

  • Guest
Hi, i have the same problem. "Something's gone wrong". I need some help...