Author Topic: Sensitive Data Shield Button Language is wrong  (Read 1431 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Philip128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Sensitive Data Shield Button Language is wrong
« on: September 05, 2017, 10:03:38 AM »
New Version  Privacy Feature 17.6.2310 build 17.6.3625.0
The buttons are now in the wrong language for me . Instead of English I get
QUET NGAY

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31350
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Sensitive Data Shield Button Language is wrong
« Reply #1 on: September 05, 2017, 10:07:44 AM »
Please post a screenshot

Offline Philip128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Sensitive Data Shield Button Language is wrong
« Reply #2 on: September 05, 2017, 10:24:45 AM »
Now thats where the fun might also start. The machine has been at 98% for an hour now. I have a screen shot from one of my other machines. Have also discovered that if you stop the process on 5 machines all windows 10 so far listing the apps to be protected doesn't seem to work. I sits there 30 mins or so on Loading with nothing happening

Offline Philip128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Sensitive Data Shield Button Language is wrong
« Reply #3 on: September 05, 2017, 10:31:42 AM »
Once I am out there is another screen

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 64728
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Sensitive Data Shield Button Language is wrong
« Reply #4 on: September 05, 2017, 10:39:33 AM »
Repair Avast:
1. Control Panel -> Add/Remove programs -> Avast
2. Click on 'Repair'.
3. Follow instructions.
4. Reboot.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 20.4.2409.B#4 [UI.520] - CC 5.65 - EEK - FF ESR 68.8 [NS/AOS/uBO/PB] - TB 68.8.1 - ASB/ACP/ASL.BC
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline Philip128

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Sensitive Data Shield Button Language is wrong
« Reply #5 on: September 05, 2017, 12:40:40 PM »
No that didn't work. All the other buttons are in English except the buttons for the new Sensitive Data Shield which are in this other language.

So repairing failed. So did removal and re-installation.

QUET NGAY is still there in the Sensitive Data Shield Menu on the button - the other button  see screenshot is in English

Its probably not going to matter much. since this app finds sensitive files - some of which are good and some are not sensitive and others which are are not included and there is no apparent way of adding or removing from the list - just looking at what Avast selects.

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 64728
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Sensitive Data Shield Button Language is wrong
« Reply #6 on: September 05, 2017, 12:48:35 PM »
Hi, as I use the German version, I can't further comment on it.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 20.4.2409.B#4 [UI.520] - CC 5.65 - EEK - FF ESR 68.8 [NS/AOS/uBO/PB] - TB 68.8.1 - ASB/ACP/ASL.BC
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline bob3160

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 43574
  • 60 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 10 Pro v1909 64bit, 24 Gig Ram, 1TB SSD, AvastOmni 20.3.xxx, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq

Offline Pete from Avast

  • Avast Representative
  • Avast team
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 41
    • Avast!
Re: Sensitive Data Shield Button Language is wrong
« Reply #8 on: September 05, 2017, 09:33:31 PM »
Do you have any alternate languages installed, such as Vietnamese? (which is what the Scan Now button appears to be appearing in) This has been reported to the developers also, thank you for the report.

Offline Alikhan

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2230
Re: Sensitive Data Shield Button Language is wrong
« Reply #9 on: September 05, 2017, 11:10:04 PM »
Mines is fine here.
Windows 10 Home 64-bit • Avast Free (latest stable version) •  Malwarebytes 4 Premium (On-Demand) • Windows Firewall Control • Google Chrome • LastPass • CCleaner • O&O ShutUp10 •

Offline Rednose

  • Pirate Party Member
  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 3624
  • Bits of Freedom : https://www.bof.nl
    • Nederlandstalig Avast! forum
Re: Sensitive Data Shield Button Language is wrong
« Reply #10 on: September 06, 2017, 10:09:39 AM »
This is a known issue, and already fixed in an internal build.

Greetz, Red.
OS: Win 7 x64 SP1 / Ubuntu / Qubes OS / iOS
Real Time: Avast Premier Beta + AMS for iOS Beta WinPatrol Plus Unchecky MCShield  HOSTS File: MVPS + MDL
On Demand: MBAM SUMo
Backup: Win 7 Image
Proxy: ASL VPN's Socks 5 Tor