Author Topic: Added new device to account but not working not comunicate red shield on  (Read 1102 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mrobo.mrobo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
I cant open added new device on my account, I get error message:
WE ARE SORRY, BUT DETAILED INFORMATION FOR DEVICE SM-J510FN IS CURRENTLY NOT AVAILABLE.
Could be that I am using same type of device all ready in my account but it have different serial and emai nubers.
« Last Edit: September 24, 2017, 11:25:51 AM by mrobo.mrobo »

Offline ncel76

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: Added new device to account but not working not comunicate red shield on
« Reply #1 on: October 12, 2017, 10:43:44 PM »
Have you solved? I receive the same message from yesterday. Someone can help me?

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31484
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Added new device to account but not working not comunicate red shield on
« Reply #2 on: October 12, 2017, 10:45:35 PM »
Are you using the paid version of AMS or the old (free) AT version ?

Offline ncel76

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: Added new device to account but not working not comunicate red shield on
« Reply #3 on: October 13, 2017, 01:24:05 AM »
Free version

Offline mrobo.mrobo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: Added new device to account but not working not comunicate red shield on
« Reply #4 on: October 13, 2017, 08:23:54 AM »
I was in the beta tester and used that version of avast security. Previously I got lifetime license for my devices but after some time avast changed it and now want pay for license. This is not fair from avast, because I made more then 78+ recommendation for internet security products and even more for mobile security. It is time to look for another replacement for avast products probably.

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31484
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Added new device to account but not working not comunicate red shield on
« Reply #5 on: October 13, 2017, 10:54:50 AM »
Well, there is likely the problem.
The free version is history and things (might) not be working anymore.

Offline ncel76

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: Added new device to account but not working not comunicate red shield on
« Reply #6 on: October 13, 2017, 11:06:48 AM »
Are you sure of this? Without a notice?
It has already happened to me at other times and the customer service told me that the problem was
an interruption of the Anti-Theft service  then restored regularly and fixed.

Offline jcsoti87

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Added new device to account but not working not comunicate red shield on
« Reply #7 on: October 18, 2017, 07:13:29 PM »
Same -We are sorry, but detailed information for device...  not available- problem here... Anybody has a solution? Does Avast care at all? If I need to subscribe something... what? There is no paid anti theft option...

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 49389
  • Merry Christmas..!!
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Win 8.1 [x64] - Avast Premier 17.9.2320.Beta#2 - CC 5.37 [OD] - MCS [OD] - EEK [OD] - FF ESR 52.5.2 [NS5/uBO] - Thunderbird 52.5 [EM]
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen und Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0