Author Topic: how do i CHANGE VPN SERVER COUNTRY LOCATION  (Read 1129 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wymondley

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
how do i CHANGE VPN SERVER COUNTRY LOCATION
« on: October 25, 2017, 09:45:32 AM »
My current server location is UK london, im trying to get into amother country, how do i go about it?
thank you in advance

Offline krahulik

  • Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 251
Re: how do i CHANGE VPN SERVER COUNTRY LOCATION
« Reply #1 on: October 25, 2017, 10:00:34 AM »
Hello,
  use the arrow by the connect button.

Best regards,
  Martin

Offline louis.cimetere

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: how do i CHANGE VPN SERVER COUNTRY LOCATION
« Reply #2 on: December 16, 2017, 11:54:51 PM »
Hello, I installed AVAST SECURE LINE VPN on my Mac, but I do not have any arrows to change servers.

Offline swisschris

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: how do i CHANGE VPN SERVER COUNTRY LOCATION
« Reply #3 on: January 07, 2018, 11:19:13 AM »
Hi, I have the same problem. I am based in Switzerland, my Mac routes to a server in Italy and so Google comes up in Italian along with many other sites, my iPad connects to Zurich, which is what i would like the Mac to do but do not see any arrow or place where i can change it. Any ideas please? Thanks

Offline Raeken

  • Deutsch
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 159
  • Gemeinsam kämpfen wir! 🇩🇪
Re: how do i CHANGE VPN SERVER COUNTRY LOCATION
« Reply #4 on: January 07, 2018, 03:51:44 PM »
Hallo, swisschris!

Is your SecureLine VPN the standalone version (for Mac)?
If "yes", here is how to change your country:

Windows 10 Pro - Version 1709 - 64 Bits | macOS High Sierra - Version 10.13.2 | Avast SecureLine VPN - Standalone