Author Topic: Scanning Wi-Fi issue  (Read 6459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Securemequestion

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Scanning Wi-Fi issue
« on: January 17, 2018, 10:23:38 PM »
Hello.  I am hoping for clarity on something that happened recently.  I had my wifi turned off (fully) and when I went into the SecureMe app, it initially stated "No Wi-Fi Connected", but then after about 10 seconds, it stated that my "Connection to "Wi-Fi"* may be vulnerable" and started scanning...  Again, I did not have any wifi or data turned on at the time.  What could this be?  Thanks in advance.

* "Wi-Fi" is not a network I've ever connected to before
« Last Edit: January 17, 2018, 10:30:28 PM by Securemequestion »

Offline rysan

  • Moderator
  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: Scanning Wi-Fi issue
« Reply #1 on: January 18, 2018, 10:17:10 AM »
Hello,
The name "Wi-Fi" is a generic name used when the real wifi name is unknown. Therefore it looks like a bug in connection detection.
Which version of SecureMe app are you using?

Thank you

Offline Securemequestion

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Scanning Wi-Fi issue
« Reply #2 on: January 19, 2018, 04:37:56 AM »
Ok that makes sense, thanks.  It's Version 1.2