Author Topic: Contacting Tech Support  (Read 3845 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ScottInFlorida

  • Guest
Contacting Tech Support
« on: May 10, 2006, 10:27:39 PM »
--Patience Grasshopper--

I have sent three emails to support@avast.com over the course of the last five days and have not received a response.

Is this the proper forum for questions of any kind related to Avast for Windows Servers or should I just be more patient?

Thanks!

ScottInFlorida

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 88138
  • No support PMs thanks
Re: Contacting Tech Support
« Reply #1 on: May 10, 2006, 11:15:53 PM »
This should be fine to ask questions about the avast 4 server edition. There are a number of the Alwil team who monitor the forums, which is likely to be much quicker that the support path you have tried, although I'm surprised you haven't had a response yet.

Do you have any form of anti-spam filter that may be deleting emails from avast.com ?
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 23.9.6082 (build 23.9.8494.792) UI 1.0.781/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

ScottInFlorida

  • Guest
Re: Contacting Tech Support
« Reply #2 on: May 10, 2006, 11:36:52 PM »
David,

Thanks for your quick reply.

No, I don't filter my mail, at least not yet. 

I will follow your advice and post my topic here.

Thanks again, I appreciate it.

S>

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 88138
  • No support PMs thanks
Re: Contacting Tech Support
« Reply #3 on: May 11, 2006, 12:58:24 AM »
I have replied to your other thread, welcome to the forums.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 23.9.6082 (build 23.9.8494.792) UI 1.0.781/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

AMG

  • Guest
Re: Contacting Tech Support
« Reply #4 on: June 27, 2006, 01:18:01 AM »
FWIW, I also e-mailed support and posted here in the forums.  I found I never received a reply via e-mail, but, I did receive prompt and excellent info from the Alwil team.  It's no biggie that the e-mail didn't get replied to...but, I still think it should be made clearer where you go for help with the "Avast managed client".  It seems to be a product without a home on these forums...(though it seems to be fruitful to post in the ADNM category).