Author Topic: Problems logging in  (Read 2262 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bilnrobn12

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
Problems logging in
« on: April 30, 2018, 07:40:28 AM »
I set up a password in my Avast Pro, but even though I am sure I have it right, when I try to login at Settings or Avast shields control, it won't accept the password. There seems to be no mechanism to set up a new password without first giving the old one.... which it won't accept.

What should I do to fix this problem? 
Bill in Oz
I dream of a day when chickens can cross the road without having their motives questioned.

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76037
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Problems logging in
« Reply #1 on: April 30, 2018, 09:45:15 AM »
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline bilnrobn12

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
Re: Problems logging in
« Reply #2 on: May 01, 2018, 04:29:45 AM »
Thanks for that Asyn. I had thought of reinstalling, but thought the password would still be in effect once I entered my license key. Will follow those instructions later today.
Bill in Oz
I dream of a day when chickens can cross the road without having their motives questioned.

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76037
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Problems logging in
« Reply #3 on: May 01, 2018, 06:51:32 AM »
You're welcome.
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0