Author Topic: AdBlock "allowed sites" not working  (Read 1036 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline terrya3

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
AdBlock "allowed sites" not working
« on: July 30, 2018, 05:09:03 AM »
When I try and add a site to the "allowed sites" list it accepts the main domain name, when I first bring up the site after adding to the list AdBlock says "Ads are allowed on this site" but as soon as I go to another page within the same domain I get "Ads are blocked on this site" ????
Why wont pages under the same domain be add free and not just the index page with the actual .com name????????

I've attached an image showing the problem, the top image shows the top domain with no blocking and the lower image, a page inside the domain where ads are still blocked. This site will not run videos if there is an active ad blocker.

Hopefully someone from Avast can provide a solution?

Thank you.
« Last Edit: July 30, 2018, 09:12:01 AM by terrya3 »

Offline bj.sitanc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: AdBlock "allowed sites" not working
« Reply #1 on: September 01, 2018, 02:51:15 PM »
+1

I have the same problem. Shame Avast didn't answer in a month. Shows how little they value their users and customers.

Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 41219
  • 59 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: AdBlock "allowed sites" not working
« Reply #2 on: September 01, 2018, 10:47:54 PM »
Reported to Avast. Let's see if that helps.
Free avast! Security Seminar: https://goo.gl/kh3cqR  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 10 Pro v1903 64bit, 8 Gig Ram, AvastFree 19.6.xxxx, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq