Author Topic: Activation Problem  (Read 2015 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Canadian8tor

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Activation Problem
« on: March 29, 2020, 07:22:25 AM »
I have paid for a subscription to use Avast Cleanup Premium, I have an order number and an activation code, but every single time I put the code in, I get "Sorry something went wrong". I tried sending an email only to get an autoreply saying the mailbox is not being worked, I did the DNS settings and flush, I filled out a form on their website and got no response.

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76115
  • Urlaub/Vacation
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Activation Problem
« Reply #1 on: March 29, 2020, 08:09:17 AM »
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.7.7366.BC [UI.713] - Firefox ESR 91.11 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.11
Avast-Tools: Secure Browser 103.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 22.2 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline r@vast

  • Avast team
  • Massive Poster
  • *
  • Posts: 2771
Re: Activation Problem
« Reply #2 on: March 30, 2020, 10:28:39 AM »
I have paid for a subscription to use Avast Cleanup Premium, I have an order number and an activation code, but every single time I put the code in, I get "Sorry something went wrong". I tried sending an email only to get an autoreply saying the mailbox is not being worked, I did the DNS settings and flush, I filled out a form on their website and got no response.

Hi,

Please use this link to create a support ticket: https://support.avast.com/en-ca/contact/