Author Topic: Not updating  (Read 951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline billygoat59

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
Not updating
« on: November 16, 2018, 11:37:08 AM »
After updating 3 computers to version 18.8.2356 through GUI.
None of the computers has connected to my account all are showing yesterday. ???

Offline =Snake=

  • ..... minden elfelejtettem.
  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 2571
  • There's a kind of hope for me!
Re: Not updating
« Reply #1 on: November 16, 2018, 11:41:41 PM »
After updating 3 computers to version 18.8.2356 through GUI.
It doesn't matter, how you update! Today I dated only 1 up, which registration ended on April 2019 before.
Avast (free) deleted it instead of updating that. Now I have nothing and shall connect to 'my.avast.com'. But for what??? To login to my account? That didn't change nothing!!!
Main: AMD LE1620, W7ult SP1 || MS-7091, P4, XP pro SP3 | AMD_Athlon 1800+ (W7ult SP1+XP pro SP3, FFesr 45.9, TB 45.8,
CC 5.11) |
Laptops: Acer Aspire V5-591G, W10 H[x64] | HPI_2020M, W8.1 pro[x64] | Amilo Xi2428, W8.1 pro | MD95400, W7ult SP1 | MD97400, XP pro SP3 |
| FFesr 60.6.0[NS,ABP,MBBE], TB 60.5.3, MCS, CC 5.55, MBAM, FW (W7+XP): CIS 3.14[FW,D+], AV (W8.1, W7+XP): Avast Free 2015.10.4.2233 |

Offline billygoat59

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
Re: Not updating
« Reply #2 on: November 17, 2018, 10:47:07 AM »
After updating 3 computers to version 18.8.2356 through GUI.
None of the computers has connected to my account all are showing yesterday. ???

After 24 hours, the  3 computers are now connecting to my account again.
Seems weird ???

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 58054
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Not updating
« Reply #3 on: November 17, 2018, 10:54:29 AM »
Win 8.1 [x64] - Avast Premier 19.3.2369.BUC - CC 5.55 - MCS - EEK - FF ESR 60.6 [NS/AOS/uBO] - TB 60.5.3 [EM] - ACP/ASB/ASL.BUC
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline billygoat59

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
Re: Not updating
« Reply #4 on: November 17, 2018, 11:16:14 AM »
-> https://support.avast.com/article/210/ (Account FAQ)
That dosn't  work for me.

If I do a clean install, the only way I can connect to my account.
I must open my account and download install file from there.
During install I am asked if I want to connect to my account by ticking a check box.

I have have tried numerous times using both on line and offline installers, none of my computers appear in my account.