Author Topic: Windows theme issue  (Read 2354 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67255
Windows theme issue
« on: July 21, 2006, 10:53:25 PM »
Why the avast windows (for instance, settings and about dialogs) do not have the Windows theme applied?
I'm using Royale theme without problems with all other applications...  ???
The best things in life are free.

Offline XMAS

  • Avast translator
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1211
  • Santa is watching you ;)
    • avast! in Bulgarian
Re: Windows theme issue
« Reply #1 on: July 22, 2006, 11:06:53 AM »
Hi Tech :)

Are you using the new avast! process execution prevention module?
http://forum.avast.com/index.php?topic=22184.0
Because I had the same issue when I installed it on my machine, after I removed it, everything went fine ;)
I've wrote about that in the topic ( http://forum.avast.com/index.php?topic=22184.0 )  but nobody answered  :P
Also have you noticed if you have sounds in the Resident Protection (Virus Found, VPS update...) ?
You've Got To Get Close To The Flame To See What It's Made Of...

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67255
Re: Windows theme issue
« Reply #2 on: July 22, 2006, 01:45:18 PM »
Are you using the new avast! process execution prevention module?
http://forum.avast.com/index.php?topic=22184.0
Because I had the same issue when I installed it on my machine, after I removed it, everything went fine ;)
I've wrote about that in the topic ( http://forum.avast.com/index.php?topic=22184.0 )  but nobody answered  :P
I haven't noticed but the problem is the same  :'(
Yes, I'm using the protection mode.  :-\

Also have you noticed if you have sounds in the Resident Protection (Virus Found, VPS update...) ?
Lost sounds too  :'( :'(
The best things in life are free.

..::ReVaN::..

  • Guest
Re: Windows theme issue
« Reply #3 on: July 22, 2006, 05:15:25 PM »
Same here ...