Author Topic: "We found issues on your network"  (Read 1285 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

REDACTED

  • Guest
"We found issues on your network"
« on: December 01, 2018, 06:59:07 PM »
I have the free edition, current version.

When I do a smart scan, it says "We found issues on your network", but it won't tell me what those issues are.  If I click resolve all, it goes to the next page and everything looks fine, showing my device and router with little green checkmarks.

This happens each time I run a scan.

I'd like to know what issues it found.  How do I do that?

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76213
  • Urlaub/Vacation
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: "We found issues on your network"
« Reply #1 on: December 01, 2018, 07:04:49 PM »
Run the WiFi-Inspector for details.
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.7.7366.BC [UI.713] - Firefox ESR 91.11 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.11
Avast-Tools: Secure Browser 103.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 22.2 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

REDACTED

  • Guest
Re: "We found issues on your network"
« Reply #2 on: December 01, 2018, 07:11:44 PM »
I ran the wifi inspector and it says no issues.  Then I saw I had a notification that says "we found some issues", so I clicked details, and it brought me back to the wifi scan, which will then be stuck at 14%.  Again, this is right after I completed a wifi scan that tells me no issues.

None of this tells me what the issues were, but all these green checkmarks seem to indicate there are no issues, as well as the wifi inspector saying "no issues were found" immediately after the scan. 
« Last Edit: December 01, 2018, 07:15:40 PM by Tyler66666 »

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76213
  • Urlaub/Vacation
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: "We found issues on your network"
« Reply #3 on: December 01, 2018, 07:16:54 PM »
Repair Avast:
1. Control Panel -> Add/Remove programs -> Avast
2. Click on 'Repair'.
3. Follow instructions.
4. Reboot.
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.7.7366.BC [UI.713] - Firefox ESR 91.11 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.11
Avast-Tools: Secure Browser 103.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 22.2 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0