Author Topic: Avast not responding  (Read 16076 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DogBrain

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Avast not responding
« Reply #60 on: February 22, 2019, 06:01:06 AM »
Just to make things interesting.
I am running Premiere 19.2.2364 on a Win 10 Home acer laptop (the real cheap one). Also have the same version on my Win 10 Pro desktop box.

Tonight the Acer gave me the white screen. Did a repair/reboot - no effect. Read the support forums. Rebooted - still blank. Did a second, then a third repair.

Then I rebooted again. Got the same damn white screen. So without doing anything else, shut the system down.

Waited 5 minutes and rebooted.

Everything is fine.

WTF?

Offline Mytenia

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 33
Re: Avast not responding
« Reply #61 on: March 02, 2019, 12:53:19 AM »
Solved my problem

Formatted my computer for a 3rd time today,this time i removed my ssd drives and installed Windows on my nvme in ahci mode instead of the amd raid mode,and now everything work.

Might be compatibility issue with amd raid drivers.

Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time
  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6503
  • When you think you know, Think Again
Re: Avast not responding
« Reply #62 on: March 02, 2019, 02:34:56 AM »
Just to make things interesting.
I am running Premiere 19.2.2364 on a Win 10 Home acer laptop (the real cheap one). Also have the same version on my Win 10 Pro desktop box.

Tonight the Acer gave me the white screen. Did a repair/reboot - no effect. Read the support forums. Rebooted - still blank. Did a second, then a third repair.

Then I rebooted again. Got the same damn white screen. So without doing anything else, shut the system down.

Waited 5 minutes and rebooted.

Everything is fine.

WTF?

The 'White Screen' UI bug has been fixed in the latest beta. https://forum.avast.com/index.php?topic=225649.0
***HP ENVY 15K LT W10 Pro 2004 64Bit/750GB HD/16GB Ram/Avast Premium 20.8.2429b/Secureline VPN v.5.7.5118b/ADU v.20.1b/ASB v.85.1b/SANDBOXIE/Prey Project
**HP Compaq 8510p LT W10 Pro 2004 64Bit/1TB HD/8GB Ram/Avast Premium 20.8.2429b/ADU v.20.1b/SANDBOXIE/Prey Project/HotSpot Shield VPN
     
*Dell Inspiron XPsp4 PRO 32Bit/Avast(since 2002)18.8.2356/WP/Comodo FW 3.14/Secureline/Comodo IceDragon v.40
LAYERED SECURITY SOFTWARE PROTECTION

Offline Be Secure

  • Long Time Avast User(9years.....) Security Enthusiast.
  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1907
Re: Avast not responding
« Reply #63 on: March 02, 2019, 03:10:08 AM »
Solved my problem

Formatted my computer for a 3rd time today,this time i removed my ssd drives and installed Windows on my nvme in ahci mode instead of the amd raid mode,and now everything work.

Might be compatibility issue with amd raid drivers.
Good.Thanks for feedback. :)
PC- Windows10 EDU 64Bit,avast! free 20.4.2410,uBlock Origin,NVT_OSA,GoogleChrome(64bit),CCleaner,Unchecky,ZAM Free,Shadow Defender.
Security Enthusiast