Author Topic: Is the Bank Mode bug fixed yet?  (Read 2983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maia225

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Is the Bank Mode bug fixed yet?
« Reply #15 on: January 14, 2019, 12:43:23 PM »
My screen look the same as above but I don't have that button to click on it. Please fix bank mode ASAP.
« Last Edit: January 14, 2019, 12:47:43 PM by maia225 »

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 57548
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Is the Bank Mode bug fixed yet?
« Reply #16 on: January 14, 2019, 12:47:35 PM »
My screen look the same as above but I don't have that button to click on it. Please fix this bug ASAP.
-> https://forum.avast.com/index.php?topic=224482.0
Win 8.1 [x64] - Avast Premier 19.2.2364.BUC - CC 5.52 - MCS - EEK - FF ESR 60.5.1 [NS/AOS/uBO] - TB 60.5.1 [EM] - ACP/ASB/ASL.BC
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline maia225

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Is the Bank Mode bug fixed yet?
« Reply #17 on: January 14, 2019, 12:54:40 PM »
My screen look the same as above but I don't have that button to click on it. Please fix this bug ASAP.
-> https://forum.avast.com/index.php?topic=224482.0

Thank you for your help.
I know it is not your fault but I can't just install and uninstall a program each time Avast messes it up especially when I am in a hurry to make a transaction. That is not what I am paying for. Either Avast fixes it or I will find another "bank mode" and antivirus some place else.

Offline bob3160

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 39918
  • 58 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: Is the Bank Mode bug fixed yet?
« Reply #18 on: January 14, 2019, 01:01:09 PM »
My screen look the same as above but I don't have that button to click on it. Please fix this bug ASAP.
-> https://forum.avast.com/index.php?topic=224482.0

Thank you for your help.
I know it is not your fault but I can't just install and uninstall a program each time Avast messes it up especially when I am in a hurry to make a transaction. That is not what I am paying for. Either Avast fixes it or I will find another "bank mode" and antivirus some place else.
Just follow the link: https://forum.avast.com/index.php?topic=224482.msg1490226#msg1490226
Download the latest version, install it and the problem will be fixed.
Free avast! Security Seminar: https://goo.gl/kh3cqR  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 10 Pro v1809 64bit, 8 Gig Ram, AvastFree 19.2.2364, WinPatrol, Unchecky How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 57548
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Is the Bank Mode bug fixed yet?
« Reply #19 on: January 14, 2019, 01:24:05 PM »
My screen look the same as above but I don't have that button to click on it. Please fix this bug ASAP.
-> https://forum.avast.com/index.php?topic=224482.0
Thank you for your help.
You're welcome. As already mentioned by Bob, just install the latest version and you're good to go.
Win 8.1 [x64] - Avast Premier 19.2.2364.BUC - CC 5.52 - MCS - EEK - FF ESR 60.5.1 [NS/AOS/uBO] - TB 60.5.1 [EM] - ACP/ASB/ASL.BC
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline noelrojasc

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 233
  • Usuario desde la versión 5
Re: Is the Bank Mode bug fixed yet?
« Reply #20 on: January 16, 2019, 11:01:30 PM »
It seems like it is already fixed.
DELL Optiplex 790, Intel Core i5, 16GB RAM, Windows 10 Pro 64 Bits, Avast Premium, Malwarebytes Premium.