Author Topic: Avast and ZoneAlarm  (Read 5046 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bsumner

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Avast and ZoneAlarm
« on: January 10, 2004, 09:18:17 PM »
I installed avast for home today.  Now ZoneAlarm can't open and asks me to restart my computer.  But that doesn't help.  Any chance avast could be interfering with ZoneAlarm?

Offline ash

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 42
  • LP all the way
Re:Avast and ZoneAlarm
« Reply #1 on: January 10, 2004, 09:44:11 PM »
Hi bsumner

i have avast home and zonealarm pro. both are working fine for me.

also u need to give ur system details to solve ur problem
 
wait a little while, help is on the way.

Alwil team is always there for you. :)
i hate signatures

Offline GreenHorn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re:Avast and ZoneAlarm
« Reply #2 on: January 11, 2004, 08:57:34 AM »
I dont speak English. I understand and speak only Polish.

I have zone alarm pro 4.5 shareware and avast home.  And all work fine (until now... :-) ). Certainly I have to do download zone alram 3.5 full...

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67274
Re:Avast and ZoneAlarm
« Reply #3 on: January 11, 2004, 03:41:50 PM »
I installed avast for home today.  Now ZoneAlarm can't open and asks me to restart my computer.  But that doesn't help.  Any chance avast could be interfering with ZoneAlarm?

I have both working fine. First I installed ZoneAlarm and then avast!
What are your versions for both programs?
The last build for avast is 4.1.319 and for ZoneAlarm Free 4.5.538.000

Anyway, the answer for your question is maybe avast interferes in ZoneAlarm and viceversa.
The best things in life are free.

Offline gtaillandier

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 167
  • I'm a llama!
Re:Avast and ZoneAlarm
« Reply #4 on: January 11, 2004, 08:55:50 PM »
I'm French and I have ZoneAlarm free edition v 4.5.538 and avast! 4

I haven't encountered any problem : all works fine.

Maybe, ZoneAlarm is not configured well.

Offline trigger

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 205
  • To air is human, to scuba divine
    • My website on cichlids and diving
Re:Avast and ZoneAlarm
« Reply #5 on: January 11, 2004, 09:27:34 PM »
I have the combination avast - zonealarm running on two pc's without any problems.

Peter

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67274
Re:Avast and ZoneAlarm
« Reply #6 on: January 11, 2004, 10:43:12 PM »
I forgot to post before: avast! and ZoneAlarm free works fine in Windows 98 either  ;D
The best things in life are free.