Author Topic: AVAST TURNS WHITE  (Read 2643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pakobootsapo12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
AVAST TURNS WHITE
« on: February 02, 2019, 03:42:25 PM »
Guys since morning when ever i try to open my avast Premire it gets stuck at being white ...can anybody help me out??

and again am also concerned why this forum says am a Newbie and why my name got changed and again all my messages got deleted on this forum...  a

Offline Pondus

  • Probably Bot
  • ****
  • Posts: 37182
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #1 on: February 02, 2019, 03:59:25 PM »
Quote
and again am also concerned why this forum says am a Newbie
You only have 5 posts ....


Quote
and why my name got changed
Changed to what?


Quote
and again all my messages got deleted on this forum
You have 5 posts that i can see, should there be more?







Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 75460
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #2 on: February 02, 2019, 04:05:01 PM »
Guys since morning when ever i try to open my avast Premire it gets stuck at being white ...can anybody help me out??
You could try the latest beta: https://forum.avast.com/index.php?board=15
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.5.7216.B [UI.706] - Firefox ESR 91.9.1 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 101.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - Driver Updater 22.2 - CCleaner 6.0
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 75460
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #3 on: February 02, 2019, 04:07:20 PM »
and again am also concerned why this forum says am a Newbie and why my name got changed and again all my messages got deleted on this forum...  a
If this is your account, you need to use it for login to the forum. ;)
-> https://forum.avast.com/index.php?action=profile;u=1290070
W8.1 [x64] - Avast PremSec 22.5.7216.B [UI.706] - Firefox ESR 91.9.1 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 91.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 101.0 - Cleanup 22.2 - SecureLine 5.18 - Driver Updater 22.2 - CCleaner 6.0
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline pakobootsapo12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #4 on: February 02, 2019, 04:11:21 PM »
been using Facebook to log in and my account was called Pako7 and of recent i noticed that my account uses PakoBootsapo12 ..

and Yes there should be more Posts ..been in tis Forum for almost 3 years now

Offline pakobootsapo12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #5 on: February 02, 2019, 04:13:42 PM »
and again am also concerned why this forum says am a Newbie and why my name got changed and again all my messages got deleted on this forum...  a
If this is your account, you need to use it for login to the forum. ;)
-> https://forum.avast.com/index.php?action=profile;u=1290070
Let me try it

Offline pakobootsapo12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #6 on: February 02, 2019, 04:15:45 PM »
Quote
and again am also concerned why this forum says am a Newbie
You only have 5 posts ....


Quote
and why my name got changed
Changed to what?


Quote
and again all my messages got deleted on this forum
You have 5 posts that i can see, should there be more?

M name used to be Pako7 on this Forum and now take a look at my new name ..i had an avatar and its not available ...i comments on too many post  and today am a newbie though i have 3 years

Offline Pondus

  • Probably Bot
  • ****
  • Posts: 37182
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #7 on: February 02, 2019, 04:18:05 PM »
Pako7 account is here and have 206 posts

https://forum.avast.com/index.php?action=profile;u=1290070


Quote
and today am a newbie though i have 3 years
Not when you create a new account


Online bob3160

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 47033
  • 62 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #8 on: February 02, 2019, 04:18:37 PM »
Quote
and again am also concerned why this forum says am a Newbie
You only have 5 posts ....


Quote
and why my name got changed
Changed to what?


Quote
and again all my messages got deleted on this forum
You have 5 posts that i can see, should there be more?

M name used to be Pako7 on this Forum and now take a look at my new name ..i had an avatar and its not available ...i comments on too many post  and today am a newbie though i have 3 years
Your posts are still there https://forum.avast.com/index.php?topic=224223.msg1488683#msg1488683
Sign out of the current user and sign in as pako7. :)
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 11 Pro v21H2 64bit, 16 Gig Ram, 1TB SSD, Avast One 21.11, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq -- My Online Activity https://bi

Offline pakobootsapo12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #9 on: February 02, 2019, 04:20:15 PM »
Yes i notice ...Also saw this one ====>https://forum.avast.com/index.php?topic=217952.0

but i used to sign in using facebook ...now when i sign in using facebook this is what is coming up

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86516
  • No support PMs thanks
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #10 on: February 02, 2019, 04:43:51 PM »
If you sign in using facebook, then there is something wrong with what is being retrieved from facebook.  There is also an option to sign in using Google.

Personally I never use these alternative sign ins, I only use my avast account sign in for the forums and haven't had any issues.  Secondly I don't sign out, so unless I have rebooted (infrequently), I just come back to the forums.

You must have used this email before, most likely on facebook as it appears like a partial element of your email has been for the user name.

The resolution is log on using your avast account credentials for pako7.  Using a password manager could also help you a lot.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.2.6003 (build 22.2.7013.717) UI 1.0.697/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Pako7

  • Poster
  • *
  • Posts: 413
  • 9 years with Avast and i still recommend it
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #11 on: February 02, 2019, 04:49:33 PM »
Thank You ...Thank You soooo much
WinXP ProSP3/ Core2Duo E8300/ 6GB Ram/ avast! Premire 20.3.2405 (Build 20.3.5200.561) / Chromium Edge Version 81.0.416.72 (Official build) (64-bit), Avast Cleanup ,avast! mobile security

Offline Pako7

  • Poster
  • *
  • Posts: 413
  • 9 years with Avast and i still recommend it
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #12 on: February 02, 2019, 04:50:44 PM »
mostly i get logged off when i use Avast CleanUp ....maybe after i clean my browser i guess  not sure
WinXP ProSP3/ Core2Duo E8300/ 6GB Ram/ avast! Premire 20.3.2405 (Build 20.3.5200.561) / Chromium Edge Version 81.0.416.72 (Official build) (64-bit), Avast Cleanup ,avast! mobile security

Offline DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86516
  • No support PMs thanks
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #13 on: February 02, 2019, 06:52:19 PM »
Thank You ...Thank You soooo much

You're welcome.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.2.6003 (build 22.2.7013.717) UI 1.0.697/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline chris..

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 2664
Re: AVAST TURNS WHITE
« Reply #14 on: February 03, 2019, 11:36:08 PM »
Guys since morning when ever i try to open my avast Premire it gets stuck at being white ...can anybody help me out??
Hello,
me too a moment ago to open AIS and also with right click "about avast"
a reboot solved the problem, but it's still a little strange  :-[

edit : w7 pro 64bit , AIS 19.1.2360 , VPS 190203-4 now (I don't know what VPS I had with white UI screen)
« Last Edit: February 03, 2019, 11:39:45 PM by chris.. »