Author Topic: Avast Secureline VPN not functioning for months  (Read 613 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cinderwave

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Avast Secureline VPN not functioning for months
« on: April 07, 2019, 09:00:28 PM »
My Secureline VPN has not worked for months. I'm really unhappy paying for something that I'm not getting. Is Avast a conflict with other programs that I have on my computer? Is Secureline corrupted, though I've uninstalled and reinstalled? Is there a glitch with Securline VPN that hasn't yet been fixed or admitted to? Why do I get a window popping open asking me to allow changes to my computer when I do try to activate it every single time? It still doesn't activate, most disappointing.

Offline Pondus

  • Probably Bot
  • ****
  • Posts: 36751
Re: Avast Secureline VPN not functioning for months
« Reply #1 on: April 07, 2019, 09:02:51 PM »
Avast SecureLine VPN  >>  https://forum.avast.com/index.php?board=80.0

FAQ (search and find)  >>  https://support.avast.com/





Offline .: Mac :.

  • Avast √úberevangelist
  • Ultra Poster
  • *****
  • Posts: 5086
Re: Avast Secureline VPN not functioning for months
« Reply #2 on: April 07, 2019, 10:27:17 PM »
Hi Cinderwave,

You would get the allow changes popup anytime a program needs administrator rights to make a change, not just with SecureLine.

As Pondus suggested, I suggest opening a case in the secureline section of the forum and please include some more details about how you installed and/or purchased the product.

Cheers,
Mac
"People who are really serious about software should make their own hardware." - Alan Kay

Offline cinderwave

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Avast Secureline VPN not functioning for months
« Reply #3 on: April 10, 2019, 02:09:58 AM »
Thank you for the suggestions. I will check it all out and hopefully get it back up and working.
It worked great up until a few months ago. Sigh.