Author Topic: Sandbox not working  (Read 789 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ilja9

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Sandbox not working
« on: April 21, 2019, 10:42:45 AM »
I can not sandbox apps

Version: 19.4.2374 (build 19.4.4318.455) A IS

One Year license

these options are greyed out


any ideas please ?

Offline Pondus

  • Probably Bot
  • ****
  • Posts: 36716
Re: Sandbox not working
« Reply #1 on: April 21, 2019, 10:47:19 AM »
Repair and reboot   >>>   https://support.avast.com/en-eu/article/Repair-Antivirus

any change?



Offline Ilja9

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Sandbox not working
« Reply #2 on: April 21, 2019, 11:10:24 AM »
thanks for fast answer, but that not helped  :-[

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 65912
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Sandbox not working
« Reply #3 on: April 21, 2019, 11:16:16 AM »
- OS..? (32/64 Bit..? - which SP/Build..?)
- Other security related software installed..?
- Which AV(s) did you use before Avast..?
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 20.6.2420.BUC [UI.542] - CC 5.68 - EEK - FF ESR 68.11 [NS/AOS/uBO/PB] - TB 68.11 - SB/CP/SL/DU.BC
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline mchain

  • Avast Evangelist
  • Ultra Poster
  • ***
  • Posts: 5416
  • Spartan Warrior
Re: Sandbox not working
« Reply #4 on: April 24, 2019, 06:04:31 AM »
Please provide info requested by Asyn.

See default settings per Sandbox as installed.
Windows 10 Home 64-bit 1909 Avast Premier Security version 20.1.2397 (build 20.1.5069.559) UI version 1.0.460.