Author Topic: [Solved] AOS 10.2.0.187 under XP - still deactivated by Mozilla  (Read 9127 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline =Snake=

  • Still using Avast Free!
  • Serious Graphoman
  • **
  • Posts: 15610
Re: [Solved] AOS 10.2.0.187 under XP - still deactivated by Mozilla
« Reply #15 on: May 17, 2019, 06:42:08 PM »
@DavidR
Quote
Sorry, but I don't have the power to start that new topic.
off-topic: Sorry, that I couldn't send you a pm.

I have to care for me, for my cancer (Non-Hodgkin-Lymphom, stadium IV) returned after 40 years!
If you would create that new topic, I would be at your side.
 :(
Desktops: AMD LE1620, W7 ult SP1 [x86] | IP-4, XP pro SP3[x86] | AMD-Athlon 1800+, XP pro SP3, [x86] |
Laptops: HPI-G72, W10 Home [x64] v1909 (Build 18363.1256) | Acer Aspire ES1-131, W10 Home [x64] v1511 (Build 10586.1106) |
 
Firefox 102.7.0 ESR [NS,ABP,AOS], Thunderbird 102.7.0, MCShield, CCleaner 6.08, Defraggler 2.19.982, MBAM [OD], MBAE,
Avast Free 22.12.6044 (Build 22.12.7758.76) |

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 87305
  • No support PMs thanks
Re: [Solved] AOS 10.2.0.187 under XP - still deactivated by Mozilla
« Reply #16 on: May 17, 2019, 07:57:10 PM »
@DavidR
Quote
Sorry, but I don't have the power to start that new topic.
off-topic: Sorry, that I couldn't send you a pm.

I have to care for me, for my cancer (Non-Hodgkin-Lymphom, stadium IV) returned after 40 years!
If you would create that new topic, I would be at your side.
 :(

I'm sorry to hear about your health issue.

However, I wouldn't know where to start:
In general I haven't had any MS Update issues (since they dropped support for XP/Vista).
My old Acer Netbook with Win7 Starter edition I no longer use that, it had some WU issues. That was more to do with being unable to update than issues after updates. 
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.12.6044 (build 22.12.7758.768) UI 1.0.741/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline =Snake=

  • Still using Avast Free!
  • Serious Graphoman
  • **
  • Posts: 15610
Re: [Solved] AOS 10.2.0.187 under XP - still deactivated by Mozilla
« Reply #17 on: May 17, 2019, 08:23:35 PM »
@DavidR
Quote
Sorry, but I don't have the power to start that new topic.
off-topic: Sorry, that I couldn't send you a pm.

I have to care for me, for my cancer (Non-Hodgkin-Lymphom, stadium IV) returned after 40 years!
If you would create that new topic, I would be at your side.
 :(

I'm sorry to hear about your health issue.

However, I wouldn't know where to start:
In general I haven't had any MS Update issues (since they dropped support for XP/Vista).
My old Acer Netbook with Win7 Starter edition I no longer use that, it had some WU issues. That was more to do with being unable to update than issues after updates.

Ok, so let's be clever and keep our feet calm.
Desktops: AMD LE1620, W7 ult SP1 [x86] | IP-4, XP pro SP3[x86] | AMD-Athlon 1800+, XP pro SP3, [x86] |
Laptops: HPI-G72, W10 Home [x64] v1909 (Build 18363.1256) | Acer Aspire ES1-131, W10 Home [x64] v1511 (Build 10586.1106) |
 
Firefox 102.7.0 ESR [NS,ABP,AOS], Thunderbird 102.7.0, MCShield, CCleaner 6.08, Defraggler 2.19.982, MBAM [OD], MBAE,
Avast Free 22.12.6044 (Build 22.12.7758.76) |