Author Topic: Avast for Business and Internet Connection Sharing Mode (ICS)  (Read 2696 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline EVGENIY33

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
Hello. After the last update, Avast stopped working "Internet Connection Sharing Mode (ICS)". Windows system 8.  The photo shows what is configured in the console. Reinstalling the avast does not help. You turn off the firewall in Avast and the Internet starts working on another associated with this machine.

Offline mickey.b

  • Business Senior Support Technician
  • Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 138
    • Avast Business Technical Support
Re: Avast for Business and Internet Connection Sharing Mode (ICS)
« Reply #1 on: May 20, 2019, 08:29:31 PM »
Hello. After the last update, Avast stopped working "Internet Connection Sharing Mode (ICS)". Windows system 8.  The photo shows what is configured in the console. Reinstalling the avast does not help. You turn off the firewall in Avast and the Internet starts working on another associated with this machine.

We may need for you to submit a case at https://www.avast.com/business-support-contact
After we have received your case, we may need debug logs from a device having this issue. Please see How To Submit Avast Business Log Files for more information.
- Mickey B.
Avast Business Senior Support Technician
https://www.avast.com/business/support

Offline EVGENIY33

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
Re: Avast for Business and Internet Connection Sharing Mode (ICS)
« Reply #2 on: May 21, 2019, 06:50:46 AM »

We may need for you to submit a case at https://www.avast.com/business-support-contact
After we have received your case, we may need debug logs from a device having this issue. Please see How To Submit Avast Business Log Files for more information.

Hello. The submit has long been sent is: 08604825.
Found where are the old settings in the client. There, the setting "Internet Connection Sharing Mode (ICS)" is not enabled, although it is turned on in the console, it turns out that the console does not transmit this setting to the client. If I turn it on in the client, the Internet starts working on another machine.
He removed the client logs avast program avastsupport.exe, ID: N1YIP