Author Topic: Did Avast disable aswEngSrv.exe once again?  (Read 878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline EmoHobo

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 339
Did Avast disable aswEngSrv.exe once again?
« on: July 31, 2019, 04:30:52 PM »
I noticed as of July 31st 2019 it's not running on my system, is it supposed to be running and should I be worried if it's not?

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 72318
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Did Avast disable aswEngSrv.exe once again?
« Reply #1 on: July 31, 2019, 07:54:27 PM »
I noticed as of July 31st 2019 it's not running on my system, is it supposed to be running and should I be worried if it's not?
Nothing to worry about, it's even gone in the latest beta.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 21.9.6675.IBC [UI.671] - EEK - Firefox ESR 78.15 [NS/uBO/PB] - TB 91.2.1
Avast-Tools: Secure Browser 95.0 - Cleanup 21.3 - SecureLine 5.13 - Driver Updater 21.3 - CCleaner 5.85
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 46154
  • 61 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: Did Avast disable aswEngSrv.exe once again?
« Reply #2 on: July 31, 2019, 11:20:04 PM »
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 11 Pro v21H2 64bit, 16 Gig Ram, 1TB SSD, AvastOmni 21.6, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq