Author Topic: some troubles since the last update.  (Read 2009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

algasys

  • Guest
some troubles since the last update.
« on: August 15, 2006, 11:11:40 PM »
Hello everyboy,

Since the last update, when I start a scan for a file, from the win explorer by right clicking, I get an error screen.

I have joined it in an attach to this message.

I have to say that this kind of scan has ALWAYS worked fine. Maybe, something was changed in my computer: like the last windows update and other stuffs out of my control. But, this Avast's behavior appear since the last update of the PROGRAM (and not the update of the signatures file).

Could you say me how to fix this issue?

Thank you very much

Kind regards
« Last Edit: August 15, 2006, 11:14:11 PM by algasys »

Offline RejZoR

  • Polymorphic Sheep
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 9401
  • We are supersheep, resistance is futile!
    • RejZoR's Flock of Sheep
Re: some troubles since the last update.
« Reply #1 on: August 15, 2006, 11:41:11 PM »
Try this:

Add-Remove Programs -> avast! Antivirus -> Repair

And make sure you're connected to net when doing this. If it doesn't help, let us know here and Alwil guys will take a look at it.
Visit my webpage Angry Sheep Blog

algasys

  • Guest
Re: some troubles since the last update.
« Reply #2 on: August 16, 2006, 06:01:36 PM »
Try this:

Add-Remove Programs -> avast! Antivirus -> Repair

And make sure you're connected to net when doing this. If it doesn't help, let us know here and Alwil guys will take a look at it.

Thank you for hekping me.  ;)

Unfortunatly nothing has changed!!  :'(

I have to say you that I have re-installed Avast before the last test.

Do you have an other idea?

Regards   :D