Author Topic: IK HEB SINDS 5 -1 2019 AVAST VIRUSSCANNER BETAALDT TOT 5 -1 -2021  (Read 3684 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mavado

 • Newbie
 • *
 • Posts: 1
IK HEB SINDS 5 -1 2019 AVAST VIRUSSCANNER BETAALDT TOT 5 -1 -2021
« on: September 17, 2019, 04:21:45 PM »
HALLO -  IK HEB SINDS 5 -1 2019 VOOR HET VIERDE JAAR VOOR AVAST VIRUSSCANNER BETAALDT TOT 5 -1 -2021 EN TOT OP HEDEN HEB  IK GEEN WERKENDE AVAST VIRUSSCANNER GEKREGEN, WANT DE ACTIVERINGSCODE WERKTE NIET EN IK HEB VIA HUN FEEDBACK ZEKER 10 KEER DAT AAN AVAST GESCHREVEN EN GEEN ANTWOORDT GEKREGEN. HOE KAN IK SCHGRJVEN  NAAR AVAST DAT HUN  VIRUSSCANNER HET NIET DOET, TERWIJL IK WEL  BETAALDT HEEFT.

IK BEN DAARDOOR ZONDER MIJN WERKENDE AVAST VIRUSSCANNER GEHACKT OP MIJN FACEBOOK EN AL ACHT WEKEN IS MIJN ACCOUNT UITGESCHAKELD EN ZE VRAGEN EEN MOBIELNUMMER EN DIE HEB IK NIET - WEL 10 KEER HEB IK HUN HERSTELCODE INGEVULD EN ALS IK VERDER GING DAN VROEGEN ZE WEER OM MIJN MOBIELNUMMER .

IK WEET DUS NIET HOE IK AVAST KAN BEREIKEN VOOR DIT PROBLEEM - ONDERTUSSEN MIJN TELE 2 PROVIDER GEBELD EN IK KREEG VAN HUN EEN LINK MAAR DIE WAS VEROUDERD EN WERKTE DUS NIET

Tele 2 - Bij deze de supportpagina van Avast. Ik hoop dat u hiermee uw problemen op kan lossen.https://support.avast.com/nl-nl/article/Troubleshoot-Antivirus-UI-Failed-load -

MIJN COMPUTER IS ONDERTUSSEN KAPOT EN VOLGENS DE COMPUTERWINKEL DIE HEM PROBEERDE TE MAKEN ZOU EEN VIRUS MIJN MOEDERBOARD KAPOT GEMAAKT KUNNEN HEBBEN - HIJ GEEFT GEEN SIGNAAL MEER EN DE KABELS EN MIJN SCHERM ZIJN GOED , WAARMEE NU MIJN WINDOWS 10 OP WERKT - OOK MIJN EXTERNE HARDDISK VAN 1.5 TB MET 800 GB INFORMATIE VAN POLITIE, OM EN FOTO'S VAN MIJN OVERLEDEN DOCHTER ZIJN DUS WEG ETC EN MEDIAMARKT IS AL DAGEN BEZIG MIJN GEGEVENS VAN DEZE GEFORMATTEERDE 1.5 TB TERUG TE HALEN. BIJ MEDIAMARKT GAF DEZE 1.5 TB DISK AAN OP WINDOWSKNOP – X – SCHERMBEHEER DAT ER NIETS OP DE HARDE SCHIJF STOND EN DAT WAS NIET JUIST, ER MOET VOOR 800 GB OPSTAAN EN HIJ GEEFT AAN DAT DE SCHIJF LEEG IS EN DAT IS ONMOGELIJK ALS JE DIE NIET FORMATEERD. DAT KAN WEL ALS JE “SNEL FORMATEREN”AANKLIKT , DAN IS VAN EEN 1.5 TB ALLES WEG IN 10 SECONDEN.

OP ADVIES VAN TELE 2 HEB IK FACEBOOK/NEDERLAND GEBELD EN EEN ONDUIDELIJKE ENGELSE SPREKENDE MAN EISTE NA EEN HALF UUR BELLEN TOEN HIJ MET HULP OP AFSTAND, MIJN COMPUTER EN  MUIS OVERNAM VAN MIJN NIEUWE COMP WINDOWS 10, MIJN ACCOUNT EN BANKGEGEVENS OP EN HIJ WILDE DAT IK ÉÉN EURO ZOU OVERMAKEN - DAT WAS DUS BEDROG EN IK STOPTE HET GESPREK MET DEZE OPLICHTER  - HET BLIJKT DUS OOK DAT ER VALSE NEP FACEBOOK LOGO’S OP INTERNET STAAN EN WIE KAN JE NU NOG VERTROUWEN.

WAAR STAAT OP FACEBOOK” UW ACCOUNT IS UITGESCHAKELD” STAAT DAT MEN ALLES VAN FACEBOOK KAN DOWNLOADEN ALS DIE NIET MEER WERKT. IK DEED DAT EN IK KREEG ER MAAR 154 MB AF EN ER STAAN HONDERDEN FOTO’S EN INFORMATIE OP, WAT IK DUS NU KWIJT BENT.

BIJ “HELP” DRUKTE IK EN DAT ZOU DAN EEN ECHTE FACEBOOK LINK ZIJN,STAAT:  DAT ZIJ ZULLEN MIJ ALLEEN HELPEN OM MIJN FACEBOOK WEER TERUG TE KRIJGEN ALS IK EEN KOPIE VAN MIJN PASPOORT , RIJBEWIJS OF TROUWBOEKJE ER BIJ DOET ! MAG DAT ZOMAAR OF IS DAT OOK BEDROG VAN FACEBOOK – DE ÉÉN ZEGT NIET DOEN EN DE ANDER ZEGT, DAT ZE DAT MOGEN VRAGEN, ZONDER DAT EN EEN MOBIELNUMMER KRIJGT IK MIJN FACEBOOB INHOUD DUS NIET TERUG.

DEZE ELLENDE KOMT ALLEMAAL DOORDAT IK GEEN WERKENDE VIRUSSCANNER VAN AVAST KON ONTVANGEN - WEL BETAALDT MAAR NIET GEKREGEN – IK HEB HUN MIJN TELEFOONNUMMER , ADRES, BESTELNUMMER EN BETAALDATUM GEGEVEN EN VERDERE INFORMATIE.

DE COMPUTERWINKEL HEEFT OP MIJN WINDOWS 10 EN MS WORD EEN LINK VAN FREE ANTIVIRUS VAN 2015 ERBIJ GEDAAN EN DIE LOOPT DEZE WEEK AF – HOE KAN IK AVAST SCHRIJVEN ,WANT ER IS GEEN EMAIL ADRES BIJ HUN TE VINDEN EN MET FEEDBACK KRIJG JE GEEN ANTWOORDT , WANT DAT HEB IK AL TIEN KEER GEDAAN . GRAAG HULP VAN DEGENEN DIE HET ECHT WETEN EN DAT MIJN ALREEDS BETAALDE AVAST VIRUSSCANNER NIET WERKT SINDS 5 JANUARI 2019 – HUN ACTIVERINGSCODE WERKTE TOEN  NIET EN NU NOG NIET.
HARTELIJK DANK  M VAN DONGEN


Offline Asyn

 • Avast Überevangelist
 • Certainly Bot
 • *****
 • Posts: 76035
  • >>> Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich <<<
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0