Author Topic: Avast logo not being added on emails  (Read 1009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Abigman

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 41
Avast logo not being added on emails
« on: January 13, 2020, 01:00:33 PM »
I am running Avast Free 19.8.2393 (build 19.8.4257.548) and noticed that the Avast logo is not being added to emails I send.
Is this the signature option in the Mail Shield settings?
If so then I don't know when it stopped doing this but when I go into Configure shield settings for the Mail Shield the tick box isn't ticked and when I tick it it becomes unticked when I look at it again.
So the box won't stay ticked.
Can anyone help?  Thanks.

Offline r@vast

  • Avast team
  • Super Poster
  • *
  • Posts: 2379
Re: Avast logo not being added on emails
« Reply #1 on: January 13, 2020, 01:32:00 PM »
Hi,

We are aware of this.
The issue has already been fixed, however, it will only be released in version 19.9.

Offline Abigman

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 41
Re: Avast logo not being added on emails
« Reply #2 on: January 13, 2020, 02:18:00 PM »
Ah, OK, thanks.

Offline gtdurham

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
Re: Avast logo not being added on emails
« Reply #3 on: January 13, 2020, 10:23:56 PM »
When will 19.9 be released?

Offline r@vast

  • Avast team
  • Super Poster
  • *
  • Posts: 2379
Re: Avast logo not being added on emails
« Reply #4 on: January 14, 2020, 09:25:42 AM »
When will 19.9 be released?

Hi,

I, unfortunately, cannot provide you with a date.
Information concerning new releases are normally pinned at the top this board:
https://forum.avast.com/index.php?board=2.0