Author Topic: Using secure VPN with other browsers  (Read 1787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline andyb4242

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Using secure VPN with other browsers
« on: January 14, 2020, 03:15:31 PM »
I just started a 60 day trial of the "Secure VPN Service".  Am I safe using Google chrome/Microsoft Edge?  Or do I need to use the Avast browser?

Thanks - Andy

Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 47262
  • 62 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: Using secure VPN with other browsers
« Reply #1 on: January 14, 2020, 03:41:44 PM »
I just started a 60 day trial of the "Secure VPN Service".  Am I safe using Google chrome/Microsoft Edge?  Or do I need to use the Avast browser?

Thanks - Andy
The VPN runs independent of your browser.  Use any browser.
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 11 Pro v21H2 64bit, 16 Gig Ram, 1TB SSD, Avast Free 22.5, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq -- My Online Activity https://

Offline Open2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Using secure VPN with other browsers
« Reply #2 on: January 28, 2020, 03:17:48 PM »
After turning AVAST Secureline VPN 'ON', I couldn't open Google Chrome or Firefox browsers at all. No links or browsers work with the facility turned ON, why? What I shall I do to run all the browsers smoothly with the VPN 'ON'. Thanks.

Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 47262
  • 62 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: Using secure VPN with other browsers
« Reply #3 on: January 29, 2020, 10:19:04 AM »
After turning AVAST Secureline VPN 'ON', I couldn't open Google Chrome or Firefox browsers at all. No links or browsers work with the facility turned ON, why? What I shall I do to run all the browsers smoothly with the VPN 'ON'. Thanks.
Sounds like a settings problem in your Firewall.
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 11 Pro v21H2 64bit, 16 Gig Ram, 1TB SSD, Avast Free 22.5, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq -- My Online Activity https://