Author Topic: Cannot see sites after I try to start the secure line  (Read 2452 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vision

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Cannot see sites after I try to start the secure line
« on: April 22, 2020, 09:45:52 PM »
It started today, first there was a problem with the audio drive, on windows 10. but now the secure line is not working in the sense that if I start then everything stops, I cannot load any site on the browser. attached are 2 images which I think may be important, the secureline before use to give me the new virtual IP, but now is n/a
see iamges.what do you think?
http://209.95.39.214/avast.txt  a text file with the troubleshoot that I tried to run
http://209.95.39.214/avast.jpg   first image showing the n/a
http://209.95.39.214/avast2.jpg  second image with the network connetions & the secureline

Thanks

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 66915
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Cannot see sites after I try to start the secure line
« Reply #1 on: April 23, 2020, 06:04:33 AM »
Please attach your screenshot(s), some of us don't follow external links. ;)
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 20.8.2429.Beta4 [UI.562] - CC 5.72 - EEK - FF ESR 78.3 [NS/AOS/uBO/PB] - TB 68.12 - SB/CP/SL/DU.BC
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline vision

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Cannot see sites after I try to start the secure line
« Reply #2 on: April 23, 2020, 08:21:37 AM »
sorry, I have now attached the 3 files, a text and 2 images.
Please let me know as soon as possible on how to fix this.

Thanks

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 66915
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Cannot see sites after I try to start the secure line
« Reply #3 on: April 23, 2020, 08:27:54 AM »
Reboot twice.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 20.8.2429.Beta4 [UI.562] - CC 5.72 - EEK - FF ESR 78.3 [NS/AOS/uBO/PB] - TB 68.12 - SB/CP/SL/DU.BC
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline vision

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Cannot see sites after I try to start the secure line
« Reply #4 on: April 23, 2020, 11:02:04 AM »
I rebooted 5 or 6 times, nothing changed, some problem with the windows firewall.
I then uninstalled secureline and then avast premium, and installed it again.
It is now working.

Thank you

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 66915
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Cannot see sites after I try to start the secure line
« Reply #5 on: April 23, 2020, 11:41:16 AM »
NP, thanks for your feedback.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 20.8.2429.Beta4 [UI.562] - CC 5.72 - EEK - FF ESR 78.3 [NS/AOS/uBO/PB] - TB 68.12 - SB/CP/SL/DU.BC
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0