Author Topic: Avast Omni  (Read 5421 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline catscanbaby

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Avast Omni
« on: April 24, 2020, 09:17:50 PM »
Hooked up the Omni and all the computers in the house would barely work. Websites wouldn't load. Very frustrating. Unplugged Omni, everything is good.

Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 43898
  • 60 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: Avast Omni
« Reply #1 on: April 24, 2020, 09:36:11 PM »
Hooked up the Omni and all the computers in the house would barely work. Websites wouldn't load. Very frustrating. Unplugged Omni, everything is good.
Is the firewall set to Private?

Any error messages? What operating system? Any other security related programs running?
I have 4 computer (Windows 10) and 2 cell phone and many smart devices without any problems or slowdowns
connected in my home.
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 10 Pro v1909 64bit, 24 Gig Ram, 1TB SSD, AvastOmni 20.3.xxx, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq

Offline darkauffman1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Avast Omni
« Reply #2 on: April 25, 2020, 06:44:35 PM »
I am trying to install omni.  The message is that I need to bbe connected to the same router.  I have only one router..  What could be the problem?

Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 43898
  • 60 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: Avast Omni
« Reply #3 on: April 25, 2020, 10:32:41 PM »
I am trying to install omni.  The message is that I need to bbe connected to the same router.  I have only one router..  What could be the problem?
Are you using an extender or a hub or a separate modem?
You may have to wait for Avast to chime in. (Monday) I'm reporting this to Avast


Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 10 Pro v1909 64bit, 24 Gig Ram, 1TB SSD, AvastOmni 20.3.xxx, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq

Offline Will0x539

  • Moderator
  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: Avast Omni
« Reply #4 on: April 27, 2020, 05:03:43 PM »
Hi darkauffman1.

The device you are using to setup the omni should be connected to the same router that you are plugging the omni into.
Let me know if this works for you or not.

Thanks,
W

Offline Will0x539

  • Moderator
  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: Avast Omni
« Reply #5 on: April 27, 2020, 05:04:27 PM »
Hi catscanbaby.

What router model are you using?

Thanks,
W