Author Topic: Something Bad, I have no clue  (Read 1048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Yakster333

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Something Bad, I have no clue
« Reply #15 on: June 28, 2020, 08:46:57 PM »


O.K.

Thank You...
Sincerely,

Yakster333
"Play stupid games, Win stupid prizes..."

Offline Yakster333

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: Something Bad, I have no clue
« Reply #16 on: June 30, 2020, 04:36:33 AM »


I want to thank you for trying to help with my issue.

Would you please close this thread as I am getting help from another Forum.

I didn't realize it would take this long here and I need this gone.

Thanks for all you both have done.

Sincerely,
Yakster333
"Play stupid games, Win stupid prizes..."

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 83335
  • No support PMs thanks
Re: Something Bad, I have no clue
« Reply #17 on: June 30, 2020, 10:51:46 AM »
No need to close it, it will just drop off the radar (list of topics) over time.
WinXP ProSP3/ Core2Duo E8300/ 4GB Ram/ avast! free 18.5.2342/ Firefox ESR, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro7.11.0/ DropMyRights/ WinPatrol+/ Drive Image 7.1/ SnagIt 10.0/ avast! mobile security
Windows 10 Home 1909 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 20.5.2415 (build 20.5.5410.561) UI-1.0.532/ WinPatrol+/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro

Offline Sass Drake

  • MyCity AMF R2
  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 823
Re: Something Bad, I have no clue
« Reply #18 on: July 03, 2020, 05:27:31 PM »
Please post new FRST.txt and Addition.txt.